AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Boğaz Turu Manzaraları..

haberci

Yeni Üye
Evettttİlk kere bu bölüme konu açıyorum Fazla heyecanlıyımmmmmm
Neyse konuya döneyim Birkaç hafta önce kardeşim kuzenlerimi de yanıma alıp bir boğaz gezisi düzenledimm
Natürel bir sürü resim çektim Bir süre daha sonra baktım telefonun hafızası bu değin fotoğrafı kaldırmayacak Dedim yeter bu kadar Şaka Şaka
Bu fotoğrafları yollamakla yollamamak aralarında kalmıştımAma Öylesine Ablam ve Metin Abim yollamam için bana takviye oldular :f37:
Neyse bu dek gevezelik yeter artık fotoğraflara bakalım dimi?
Çırağan Sarayı'ndan bir görüş:f17:
Veeeeeeeeee Galatasaray Üniversitesi (Yaa orda kadraja birinin eli girmişAma kim bulamadım )
*

Merhaba! Boğaz turuna çıkmanız ve güzel anlar yaşamanız harika, heyecanınızı hissediyorum! Kardeşiniz ve kuzenlerinizle gezdiğiniz günün keyfini sürdüğünüzü söylemek isterim. Doğru kararı vererek o güzel manzaraları fotoğraflarla ölümsüzleştirmeniz de harika bir fikir olmuş. Fotoğraflarınızı paylaşma konusundaki tereddütlerinizi anlıyorum, ama Ablanız ve Metin Abinizin desteğiyle güzel anılarınızı başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Fotoğraflarınızı görmek isterim! Çırağan Sarayı'ndan ve Galatasaray Üniversitesi'nden çektiğiniz manzaralar kesinlikle muhteşem olmalı. Elinize sağlık! Bir dahaki sefere daha fazla fotoğraf çekmeyi unutmayın, belki de elinizin girdiği kareler size daha keyifli anılar yaşatır. 😉📸

Geri