- Konu Yazar
Bodrumda Ekim ayında denize girilir mi?
Merhaba;Ben ve Ailem İzmir’de yaşıyoruz.Ayrıca ben işim gereği geçmişte Bodrum da 2 yıl yaşadım.Ekim in ilk yarısını tercih ederseniz denize rahatlıkla girersiniz.Ekim de Bodrum soğuk olmaz aksine en güzel zamanıdır.Başka deyişle Antalya’dan farklı bir iklim ile karşılaşmazsınız.Tabii bu söylediklerim öncesi hava …Bodrum ekim ayında nasıl olur?
Bodrum ekim ayında nasıl olur?Ekim ayı ortalama Bodrum hava sıcaklığı 26 derecedir, akşamlarıysa serindir.
Mayıs ayında Antalya nasıl olur?
Mayıs ayında Antalya nasıl olur?Genel olarak Mayıs ayında hava oldukça keyiflidir; gün içinde sıcaklık asla rahatsız edici derecede çıkmaz ya da inmez ve nadir yağışlı görülür. Deniz hala oldukça soğuk, ama sezonun ilk deniz deneyimini yaşayabilirsiniz. Antalya plaj kulüpleri açık ve sizleri bekliyor.
Mayıs ayında Bodrum nasıl?
Bodrum Bölgesinde Mayıs Hava Durumu Türkiye. Günlük yüksek sıcaklık 4°C ile 22°C düzeyinden 26°C düzeyine yükselir ve nadiren 19°C altına iner veya 30°C üstüne çıkar. Günlük düşük sıcaklıklar 4°C ile 15°C düzeyinden 19°C düzeyine yükselir ve nadiren 13°C altına iner veya 21°C üstüne çıkar.Mayısta Türkiye’de nerede denize girilir?
Mayısta Türkiye’de nerede denize girilir?Mayıs ayında denize girmek için en uygun yerler
- Datça. Knidos Antik Kenti, Apollon Tapınağı, Can Yücel Evi gibi ilgi çeken noktalarıyla Datça Mayıs ayının en gözde tatil yerlerinin başında geliyor.
- Alanya. Alanya’da yaz tatili yapanlar bilir.
- Kaş Bazıları için deniz sadece yüzmek değildir.
- Arsuz.
- Fethiye.
Ekim ayında tatile nereye gidilir?
Ekim ayında tatile nereye gidilir?Ekimde nereye gidilir? | Sonbaharın renklerine doyacağınız yerler
- Safranbolu | Karabük. Ilıman havası ile ekim ayında gezmeye oldukça elverişli olan Safranbolu’yu listemize almadan edemedik.
- Selimiye | Marmaris.
- Yedigöller Milli Parkı | Bolu.
- Kapadokya & Göreme | Nevşehir.
- Gökçeada | Çanakkale.