BMW Yol Yardim ucretli mi?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

BMW Yol Yardım ücretli mi?​

Garanti kapsamında olmayan BMW otomobiliniz ile yola devam etmenizi engelleyen durumlarda ise servise 50 km’ye kadar olan mesafelerde BMW Acil Servis yetkilimiz 1 saati aşmayacak onarımlar için yol ücreti talep etmeden güncel servis ve parça ücretleri çerçevesinde hizmet verir.

BMW Türkiye distribütörü kimdir?​

Borusan Holding ve Almanya’da faaliyet gösteren Giwa Holding’in ortaklığı olan Borusan Otomotiv, 1984 yılından bu yana, tutku dolu otomobillerin en iyi yorumu olan BMW’nin Türkiye distribütörüdür.
Borusan hangi illerde var?​
Borusan Oto BMW Yetkili Satıcı ve Yetkili Servisi olarak, Ankara, İçel, İstanbul, Gaziantep, Muğla, Tekirdağ ve Diyarbakır lokasyonlarında hizmet veriyoruz. Ankara, İçel, İstanbul, Gaziantep, Muğla, Tekirdağ ve Diyarbakır illerinde konumlanan Yetkili Satıcı ve Servislerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

BMW TeleServices nedir?​

BMW TeleServices nedir?
BMW TeleServices, en üst düzeyde konfor sunan yenilikçi BMW ConnectedDrive hizmetlerinden biridir. Seçtiğiniz BMW Yetkili Servisiniz, BMW TeleServices aracılığıyla BMW’den otomobil durumuna ilişkin daha önce yalnızca servis ziyaretinde öğrenilebilen ayrıntılı bilgileri alır.

Borusan hangi arabalar var?​

Borusan hangi arabalar var?
Borusan Otomotiv, BMW, MINI, BMW Motorrad, Jaguar ve Land Rover dahil olmak üzere global otomotiv pazarında haklı bir üne sahip olan premium markaların Türkiye distribütörüdür.

Simay Alsan kimdir?​

1 Nisan 2018 itibariyle Borusan Oto’nun liderliğini Simay Alsan üstlenecektir. 1995 yılından beri perakende ve ithalatçı düzeyinde çeşitli fonksiyonlarda ve markalarda görev alan Alsan, 2015 yılından bu yana da Borusan Otomotiv Pazarlama Jaguar Land Rover Genel Müdürü & İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktaydı.

Borusan BMW sahibi kim?​

Kurucusu ve üst yönetimi Asım Kocabıyık, Borusan Holding’i 1972 yılında kurdu. 57 yıl boyunca şirket yönetiminde bulunduktan sonra, 2001 yılında yönetim kurulu başkanlığı görevini oğlu Ahmet Kocabıyık’a devrederek, Borusan Holding’in onursal başkanı sıfatını aldı.
Levent Kocabıyık kim?​
Levent Kocabıyık aynı zamanda Supsan Yönetim Kurulu Başkanı, Borusan Holding Yönlendirme Kurulu Üyesi, Borusan Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi , Borusan Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi, Borçelik Yönetim Kurulu Üyesi, Borusan Enbw Enerji Yönetim Kurulu Üyesidir.

BMW uzaktan kontrol fonksiyonları nedir?​

BMW uzaktan kontrol fonksiyonları nedir?
Peki, BMW ConnectedDrive ile neler yapılabiliyor? Uzaktan erişim fonksiyonu sayesinde akıllı telefonunuza indireceğiniz uygulama ile otomobilinize ulaşabilirsiniz. Aracınzdaki birçok özelliğe uzaktan ulaşabilir, klimanızı uzaktan ayarlayabilir, kalabalık bir otoparkta aracınızı bulabilirsiniz.

BMW mikro filtre nedir?​

BMW mikro filtre nedir?
Mikro filtre değişimi Bu filtre, BMW’nizin içindeki havayı temizler ve mekanik/elektrostatik filtre sistemi sayesinde havadaki zararlı maddelere karşı optimum koruma sağlar.

Borusan hangi arabaları satıyor?​

Borusan Oto Sahibi Kim?​

Asım Kocabıyık, Borusan Holding’i 1972 yılında kurdu. 57 yıl boyunca şirket yönetiminde bulunduktan sonra, 2001 yılında yönetim kurulu başkanlığı görevini oğlu Ahmet Kocabıyık’a devrederek, Borusan Holding’in onursal başkanı sıfatını aldı.
Cemal Tüfekçi Kimdir?​
A.Ş.’ye CFO olarak atanmıştır. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1995 mezunu Cemal Tüfekçi, Arzum Elektrikli Ev Aletleri San. ve Tic. A.Ş.’ye CFO olarak atanmıştır.

Ayhan Ölçer kimdir?​

Ayhan Ölçer kimdir?
Borusan Otomotiv BMW ve MINI Markaları eski Genel Müdürü Ayhan Ölçer , BMW Group’un Dubai’deki resmi ithalatcısının CEO’su olarak atandı

BMW Yol Yardımı genellikle garanti kapsamında olmayan sorunlar için sunulan bir hizmettir. BMW Otomobiliniz ile yolda kaldığınızda ve servise gitmenizi engelleyen bir durum ile karşılaştığınızda, 50 km'ye kadar olan mesafelerde BMW Acil Servis ekipleri 1 saati aşmayacak onarımlar için yol yardımı hizmeti sunmaktadır. Bu hizmet genellikle yol ücreti talep edilmeden, güncel servis ve parça ücretleri çerçevesinde sunulmaktadır.

BMW Türkiye distribütörü, Borusan Holding ve Almanya'da faaliyet gösteren Giwa Holding'in ortaklığı olan Borusan Otomotiv'dir. 1984 yılından bu yana BMW'nin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır ve tutku dolu otomobillerin en iyi yorumunu sunmaktadır.

Borusan Otomotiv, Türkiye genelinde birçok ilde hizmet vermektedir. Ankara, İçel, İstanbul, Gaziantep, Muğla, Tekirdağ ve Diyarbakır gibi şehirlerde Yetkili Satıcı ve Servisler bulunmaktadır. Bu lokasyonlardan BMW ve diğer markalara ilişkin hizmet alabilirsiniz.

BMW TeleServices, BMW ConnectedDrive hizmetlerinden biridir ve otomobil durumu hakkında detaylı bilgiler sunar. Seçilen BMW Yetkili Servisi, BMW TeleServices aracılığıyla otomobilinizin durumu hakkında bilgiler alabilir ve gerekli aksiyonları alabilir.

Borusan Otomotiv, Türkiye'de birçok premium markanın distribütörlüğünü yapmaktadır. BMW, MINI, BMW Motorrad, Jaguar ve Land Rover gibi markaları Türkiye pazarında temsil etmektedir.

BMW ConnectedDrive ile uzaktan kontrol fonksiyonları sayesinde akıllı telefonunuz aracılığıyla otomobilinize erişebilirsiniz. Klima kontrolü, konum belirleme ve diğer özelliklere uzaktan erişim sağlayabilirsiniz.

BMW mikro filtre, otomobilinizin içindeki havayı temizleyen ve zararlı maddelere karşı koruma sağlayan bir filtre sistemidir. Havayı temizlerken sürüş konforunuza katkıda bulunur.

Borusan Otomotiv, Türkiye'de BMW, MINI, BMW Motorrad, Jaguar ve Land Rover gibi premium markaların satışını yapmaktadır.

Borusan Holding'in kurucusu ve üst yönetimi Asım Kocabıyık'tır. Şirketin uzun yıllardır yönetiminde bulunan Asım Kocabıyık, 2001 yılında oğlu Ahmet Kocabıyık'a yönetimi devrederek onursal başkan sıfatını almıştır.

Levent Kocabıyık, Borusan Holding bünyesinde çeşitli yönetim kurullarında yer alan bir isimdir. Supsan Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev yapmaktadır.

Ayhan Ölçer, Borusan Otomotiv BMW ve MINI markalarının eski Genel Müdürüdür. Daha sonra BMW Group'un Dubai'deki resmi ithalatçısının CEO'su olarak atanmıştır.

Geri