AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

BMS celik Hisse kac lotu var?

Editör

Yeni Üye

BMS çelik Hisse kaç lotu var?​

BMS DEMİR ÇELİK HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR? 15.500.000 lot sermaye artırımına bağlı olarak belirlendi. Taslak izahnamede, dağıtılacak hisse adeti dışında ek satış olarak 3.875.000 lot satışa sunulacak.

BMS çelik Hisse kimin?​

BMS çelik Hisse kimin?
Şirket’in mevcut ortakları; Ahmet Rauf Mollaoğlu, Ali Zontur ve Mustafa Zontur, izahname tarihi itibarıyla sahip oldukları payları, halka arz edilenler hariç olmak üzere, izahnamenin KAP’ta ilan edildiği tarihten itibaren 1 yıl boyunca ve ayrıca ortaklık paylarının Borsa’da işlem görmeye başlamasından itibaren 1 yıl …

BMS ne malı?​

BMS ne malı?
Bristol-Myers Squibb Company (BMS), New York’ta bulunan bir Amerikan ilaç şirketidir. Bristol-Myers Squibb, kanser, HIV / AIDS, kardiyovasküler hastalıklar, diyabet, hepatit, romatoid artrit ve akıl hastalığı dahil olmak üzere birçok terapötik alanda reçeteli ilaç ve biyolojik madde üretir.

Bmsch temettü 2022 ne zaman?​

Bms Çelik Hasır Sanayi ve Ticaret A.Ş. ( BMSCH) Sermaye Artırımları ve Temettüler
Tarih | Temettü Verim (%) | Dağıtma Oranı (%)
05-05-2022 | Dağıtılmadı | 28

Ahmet Rauf Mollaoğlu Kimdir?​

Ahmet Rauf Mollaoğlu Kimdir?
1999 yılında BMS Birleşik Metal San. Tic. A.Ş. firmasında ”Kurucu Ortak” ve “Yönetim Kurulu Başkanı” olan Ahmet Rauf Mollaoğlu, 2004 yılında da BMS Çelik Hasır San Tic. A.Ş. ‘ de yine ”Kurucu Ortak” ve “Yönetim Kurulu Başkanı” olarak göreve gelmiştir.

Bmsch ne is yapar?​

Bmsch ne is yapar?
BMS Çelik Hasır bir BMS GRUP Kuruluşudur Köklü modernizasyon çalışmalarından sonra yeni ve modern makine ilaveleri ile tekrar faaliyete başlayan BMS ÇELİK HASIR SAN. VE TİC. A.Ş. günümüzde de Türkiye ‘nin en modern ve en yüksek kapasiteye sahip çelik hasır fabrikasıdır.

BMS çelik Hisse hangi pazarda?​

Halka arz edilen Şirket payları 08/06/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar’da 4,87 TL/pay baz fiyat, “BMSCH.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Mustafa Zontur kimdir?​

Mustafa Zontur kimdir?
Mustafa Zontur, 1977 yılında Karabük TED Koleji’nden mezun olmuştur. Mustafa Zontur, grup şirketlerinin kurucusu olan babası merhum Hasan Zontur ile birlikte 1968 yılında Sabah Demir Çelik firmasında iş hayatına adım atmıştır.

BMS çelik ne üretiyor?​

BMS çelik ne üretiyor?

BMS tencere fabrikası nerede?​

2008 yılından beri Manisa Organize Sanayi Bölgesinde 6000 m2 alan içerisinde faaliyet göstermektedir.

Bmsch temettü verecek mi?​

Bmsch temettü verecek mi?
Nominal değerinde her beher hisse için brüt 0,190806 Kuruş olmak üzere toplam brüt 6.885.366,86 TL nakit temettü ödenmesi Nakit temettünün hissedarlarımıza 29 Nisan 2022 tarihlerinde dağıtılmaya başlanması hususunun Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda pay sahiplerinin onayı için teklif edilmesi kararlaştırılmıştır.

Bmsch sahibi kimdir?​

Bmsch sahibi kimdir?
BMS CELIK HASIR SANAYI VE TICARET A.S.
BİST Kodu | BMSCH
Kuruluş Tarihi | 17.08.2004
Genel Müdür | MUSTAFA MOLLAOĞLU
Yönetim Kurulu Üyeleri | AHMET RAUF MOLLAOĞLU ALİ ZONTUR MUSTAFA ZONTUR
Merkez Adresi | MANİSA OSB 1.KISIM KEÇİLİKÖY OSB MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO:3 YUNUSEMRE /MANİSA

Bmsch hangi pazarda?​

Halka arz edilen Şirket payları 08/06/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar’da 4,87 TL/pay baz fiyat, “BMSCH.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 500.000 TL olarak belirlenmiştir.

BMS çelik ne zaman işlem görmeye başlayacak?​

BMS çelik ne zaman işlem görmeye başlayacak?
Halka arz edilen Şirket payları 27/04/2022 tarihinden itibaren Ana Pazar’da 17,50 TL/pay baz fiyat, “BMSTL.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

BMS Çelik'in halka arz edilen payları, 08/06/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 4,87 TL/pay baz fiyat, "BMSCH.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başladı. Şirketin halka arz edilen paylarından 15.500.000 lot sermaye artırımına bağlı olarak belirlenirken, ek olarak 3.875.000 lot satışa sunulacak.

BMS Çelik Hasır Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BMSCH) 05-05-2022 tarihinde temettü dağıtmamış ve dağıtma oranı %28 olarak belirtilmiş.

BMS Çelik Hasır, BMS GRUP'un bir kuruluşu olup köklü modernizasyon çalışmaları sonrasında Türkiye'nin en modern ve en yüksek kapasiteli çelik hasır fabrikası haline gelmiştir. Yeni ve modern makine ilaveleriyle tekrar faaliyete başlamıştır.

BMS Çelik'in üretim alanları arasında tencere fabrikası da bulunmaktadır. Tencere fabrikası, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde 2008 yılından bu yana 6000 m2 alan içerisinde faaliyet göstermektedir.

BMS Çelik Hasır Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi ve yönetim kurulu üyeleri şu şekildedir:

- Genel Müdür: Mustafa Mollaoğlu
- Yönetim Kurulu Üyeleri: Ahmet Rauf Mollaoğlu, Ali Zontur, Mustafa Zontur

Halka arz edilen BMS Çelik Hasır Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları 08/06/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 4,87 TL/pay baz fiyatıyla işlem görmeye başlamıştır. Ayrıca, şirketin öz sermaye artırımından kaynaklı olarak paylar 27/04/2022 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 17,50 TL/pay baz fiyatı ve "BMSTL.E" kodu ile işlem görmeye başlayacaktır.

Geri