Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

BM Hangi bolum?

Editör

Yeni Üye

BM Hangi bölüm?​

1993-1994 akademik yılında Lisans düzeyinde eğitim ve öğretime başlayan Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nün kuruluş görevi yüksek nitelikli mühendisler yetiştirmek olarak belirlenmiştir.

Yıldız Teknik Bilgisayar hazırlık var mı?​

Yıldız Teknik Bilgisayar hazırlık var mı?
İngilizce Hazırlık Öğretimine tabi değildir. Programın öğretim dili en az 0 İngilizcedir. İngilizce Hazırlık öğretimine tabidir. Programın öğretim dili en az 0 İngilizcedir.

Yeditepe CSE nedir?​

Yeditepe CSE nedir?
Bilgisayar Mühendisliği donanım ve yazılım alanında karşılaşılan algoritmik süreçlerin uygulamalarını içeren bir mühendislik dalıdır. Bunun yanı sıra teknolojik, ekonomik, bilimsel ve sosyal alanlarda karşılaşılan problemlere çözümler üretir.

YTÜ Bilgisayar Mühendisliği hangi fakülte?​

Temeli 1970 yılında kurulan Elektronik Hesap Bilimleri Kürsüsüne dayanan Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, faaliyetlerini 1983-1992 yılları arasında Mühendislik Fakültesi bünyesinde yürütmüş, 1992 yılında yapılan düzenlemeleri takiben Elektrik Elektronik Fakültesine bağlı bir bölüm haline gelmiştir.

BM ne demek üniversite?​

BM ne demek üniversite?
Birleşmiş Milletler Üniversitesi (BMU), 1973 yılında Birleşmiş Milletler’in akademik ve araştırmacı bir organizasyonu olarak kurulmuştur. Merkezi Japonya’nın başkenti Tokyo’da olup Birleşmiş Milletler Enstitüsü olarak diploma vermektedir.

La hangi bölümün kısaltması?​

La hangi bölümün kısaltması?
Lisans Program Kodları
IN-İnşaat Fakültesi
INS | İnşaat Mühendisliği
MIM | Mimarlık
MIME | Mimarlık (% 100 İngilizce)
SBP | Şehir ve Bölge Planlama

Yıldız Teknik bilgisayar İngilizce mi?​

Bu programdaki öğretim dili en az %30 İngilizce’dir.

YTÜ dersler İngilizce mi?​

YTÜ dersler İngilizce mi?
ingilizce hazırlıktan kalsan da bölümünde okuyabilirsin ama ileri ingilizce 1-2 zorunlu derstir.

Yeditepe üniversitesi iyi mi?​

Yeditepe üniversitesi iyi mi?
Yeditepe Üniversitesi, Bloomberg Businessweek Türkiye’nin,geleceğin işgücünü temsil eden öğrencilere yönelik düzenlediği “En Gözde Üniversiteler” araştırması genel sıralamasında 9’uncu, vakıf üniversiteleri sıralamasında ise 5’inci sırada yer aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hangi kampüste?​

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü, Davutpaşa Kampüsü Elektrik Elektronik Fakültesi bünyesinde nitelikli eğitim vermeye devam etmektedir.

Yıldız Teknik Bilgisayar Mühendisliği hangi dil?​

Yıldız Teknik Bilgisayar Mühendisliği hangi dil?

B ü hangi üniversite?​

B ü hangi üniversite?
Boğaziçi Üniversitesi – Ana Sayfa.

Merhaba! Forumdaki "BM Hangi bölüm?" konusundaki mesajlara detaylı bir şekilde cevap vermek için buradayım:

- Bilgisayar Mühendisliği bölümü, 1993-1994 akademik yılında Lisans düzeyinde eğitim ve öğretime başlamıştır. Amacı yüksek nitelikli mühendisler yetiştirmektir.

- Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümü, Davutpaşa Kampüsü Elektrik Elektronik Fakültesi bünyesinde yer almaktadır. İngilizce Hazırlık öğretimine tabi değildir ve programın öğretim dili en az %30 İngilizcedir.

- Yeditepe Üniversitesi'nde CSE (Bilgisayar Mühendisliği) bölümü, bilgisayar donanımı ve yazılımı ile ilgili algoritmik süreçlerin uygulamalarını içeren bir mühendislik dalıdır. Teknolojik, ekonomik, bilimsel ve sosyal alanlardaki problemlere çözümler üretmeyi hedefler.

- YTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümü, temeli 1970 yılında Elektronik Hesap Bilimleri Kürsüsüne dayanmaktadır. Faaliyetlerini 1983-1992 yılları arasında Mühendislik Fakültesi bünyesinde yürütmüş, daha sonra Elektrik Elektronik Fakültesine bağlı bir bölüm olmuştur.

- Birleşmiş Milletler Üniversitesi (BMU), Birleşmiş Milletler'in akademik ve araştırmacı bir organizasyonu olarak 1973 yılında kurulmuştur. Merkezi Tokyo'da olan BMU, Birleşmiş Milletler Enstitüsü olarak diploma vermektedir.

- "La" genelde "İnşaat Fakültesi" program kısaltmalarında kullanılmaktadır. Örneğin, INS İnşaat Mühendisliği, MIM Mimarlık gibi.

Lütfen başka bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri