AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

BlueStacks uygulama dosyalari nerede?

Editör

Yeni Üye

BlueStacks uygulama dosyaları nerede?​

BlueStacks 4’teki uygulamalarınızın tüm verileri, BlueStacks’ı yüklediğiniz bilgisayarınızda aynı sürücüye kaydedilir. BlueStacks varsayılan olarak C: sürücüsüne kurulur. Böyle bir durumda, yüklü uygulamalarınızın verileri şu konuma kaydedilecektir: C: \ ProgramData \ BlueStacks \ Engine.

BlueStacks oyun kontrolleri nasıl ayarlanır?​

BlueStacks oyun kontrolleri nasıl ayarlanır?
Oyun kontrolleri menüsüne erişmek için herhangi bir oyunu başlatın ve ardından yan araç çubuğundaki Oyun kontrolleri simgesini tıklayın. Bu, aşağıda gösterildiği gibi Oyun kontrolleri menüsünü açacaktır. Oyun kontrolleri: Oyun kontrollerini AÇIK veya KAPALI arasında değiştirmenize olanak tanır.

Bluestack nasıl çalışır?​

BlueStacks nasıl kullanılır?
- Adım #1: BlueStacks uygulamasını açın.
- Adım #2: İstediğiniz uygulamaları arama çubuğuna yazın ve aratın.
- Adım #3: Aradığınız uygulamayı listeden seçin.
- Adım #4: Uygulamayı yüklemek için “Yükle” butonuna basın.
- Adım #5: Kütüphane kısmına gelin.
- Adım #6: Açmak istediğiniz uygulamaya tıklayın.

Bluestacks OBB dosyası nereye atılır?​

Bluestacks OBB dosyası nereye atılır?
Şimdi Dahili Depolama> Android> obb’ye geri dönün. 20. Obb içinde, 18. adımda kesmiş olduğunuz klasörü “Yapıştır”a tıklayarak yapıştırın. Bu, yüklediğiniz oyun için Veri dosyasını başarıyla ekleyecektir.

Bluestacks tuş atama nasıl yapılır?​

Bir kontrol şeması seçme: Oyununuz veya uygulamanız için mevcut olanlardan bir kontrol şeması seçmek için açılır menüyü açabilirsiniz. Yeni bir anahtar atamak istediğiniz kontrole sol tıklayın. Kullanmak istediğiniz yeni tuşa basın. Son olarak, “Kaydet” i tıklayın.

BlueStacks oyunları nasıl klavye ile oynama?​

BlueStacks oyunları nasıl klavye ile oynama?
İleri Oyun Kontrolleri
- Oyunu başlatın ve CTRL + Shift + A tuşlarına basın veya Gelişmiş Oyun Kontrolleri menüsünü açmak için kenar çubuğundaki klavye simgesini tıklayın.
- Bu menüden kontrolleri oyun ekranındaki uygun koordinatlara sürükleyip bırakın.

OBB dosyası nereye atılır?​

Taşı dedikten sonra Dosya yöneticisi üzerinden Dahili Depolamanın olduğu kısma girip Android klasörünü tıklayalım. Android klasörüne tıkladıktan sonra obb klasörüne girelim. Oyuna ait obb dosyası klasörümüzü buraya taşıyalım. Taşıdıktan sonra artık işlem tamamlanmış hale geliyor.

OBB klasörü nedir?​

OBB klasörü nedir?
. Obb dosyası, Google Play mağazası kullanılarak dağıtılan bazı Android uygulamaları tarafından kullanılan bir genişletme dosyasıdır. Grafikler, medya dosyaları ve diğer büyük program varlıkları gibi uygulamanın ana paketinde (. APK dosyası) depolanmayan verileri içerir.

BlueStacks uygulama dosyaları genellikle bilgisayarınızın C: sürücüsüne kaydedilir. Bu dosyaların konumu genellikle C: \ ProgramData \ BlueStacks \ Engine şeklinde olacaktır.

BlueStacks oyun kontrollerini ayarlamak için herhangi bir oyunu başlatmanız ve yan araç çubuğundaki Oyun Kontrolleri simgesini tıklamanız gerekmektedir. Bu şekilde Oyun Kontrolleri menüsüne erişebilirsiniz ve buradan kontrolleri AÇIK veya KAPALI yapabilirsiniz.

BlueStacks'i kullanmak için adımları takip etmek oldukça basittir. BlueStacks uygulamasını açın, istediğiniz uygulamayı arayın ve seçin, ardından yüklemek için "Yükle" butonuna basın. Daha sonra kütüphaneye giderek açmak istediğiniz uygulamayı seçebilirsiniz.

Bluestacks OBB dosyasını Taşı (Yapıştır) yöntemiyle Dahili Depolama> Android> obb klasörüne yerleştirebilir ve böylece yüklediğiniz oyun için veri dosyalarını ekleyebilirsiniz.

Bluestacks'te tuş atama yapmak istiyorsanız, kontrol şeması seçmek için açılır menüyü kullanabilir, yeni bir tuş atamak için istediğiniz kontrolü seçip yeni tuşa basabilir ve değişiklikleri kaydedebilirsiniz.

BlueStacks üzerinde oyunları klavye ile oynamak isterseniz, ileri oyun kontrollerini kullanarak oyunu başlatıp CTRL + Shift + A tuşlarına basabilir veya Gelişmiş Oyun Kontrolleri menüsünden kontrolleri ayarlayabilirsiniz.

OBB klasörü, bazı Android uygulamaları tarafından kullanılan genişletme dosyasıdır. Bu dosya, uygulamanın ana paketinde depolanmayan verileri içerir ve genellikle Google Play Store üzerinden dağıtılan uygulamalar tarafından kullanılır. Obb dosyası, genellikle grafikler, medya dosyaları ve diğer büyük verileri içerir.

Geri