AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Blueprint sertifikasi nedir?

Editör

Yeni Üye

Blueprint sertifikası nedir?​

Facebook Blueprint nedir? Facebook Blueprint, Facebook ve Instagram’da reklam ve pazarlama ile ilgili genel bir eğitim ve sertifika programıdır.

Facebook Blueprint sertifikası ücretli mi?​

Hâlihazırda 13’den fazla dilde “Hedefleme,” “En İyi Yaratıcı Örnekler,” “Video” ve “Ölçümleme” gibi pek çok farklı pazarlama başlığında ücretsiz e-eğitim kursları sunan Blueprint, Türkçe’yi bu diller arasına ekleyerek yeni kullanıcılara da kapılarını açmış oluyor.

Facebook Blueprint sertifikası nasıl alınır?​

Facebook Blueprint sertifikası nasıl alınır?
Sınavı ister İstanbul Beşiktaş Vişnezade’de bulunan Pearson Vue merkezinde, isterseniz de evinizde, ancak denetimli sınav yöntemiyle (proctored exam) alabiliyorsunuz. Sınavı evinde almak isteyenler için 12:30’dan gece 23:30’a kadar uygun zaman aralıkları bulunuyor.

Google AdWords sertifikası nasıl alınır?​

Google AdWords sertifikası nasıl alınır?
Google Adwords Sertifikası Nasıl ve Nereden Alınır?
- Google Partners hesabı açmak.
- Google AdWords Temel Düzey Sınavını %80 ya da daha yüksek bir puanla bitirmek.
- Beş farklı AdWords sınavından birini %80 ya da daha yüksek bir puanla bitirmek.

Skillshop ücretli mi?​

Kaydolduktan sonra, Google ürün uzmanlarının tasarladığı ücretsiz online kurslardan oluşan kitaplığa erişebilir ve kursları dilediğiniz hızda tamamlayabilirsiniz.

Facebook business manager ne demek?​

Business Manager, reklamverenlerin Facebook pazarlama faaliyetlerini işletme içinde ve harici ortaklarla entegre etmelerine yardımcı olur. Bu ücretsiz platformu şunlar için kullanabilirsiniz: Reklamlarınızı yayınlama ve takip etme. Sayfa ve reklam hesabı gibi varlıklarınızı yönetme.

Pazarlama belgesi nasıl alınır?​

Pazarlama belgesi nasıl alınır?
Eğitim sonunda 10 sorudan oluşan 10 dakika süre sınırı bulunan online sınav uygulanmaktadır. Konuları tamamladıktan sonra sınav otomatik olarak karşınıza çıkmaktadır. Sertifika sınavını 100 üzerinden en az 60 alarak başarıyla tamamlayan kişilere Pazarlama ve Satış Teknikleri Belgesi (katılım sertifikası) verilmektedir.

AdWords sertifika ne işe yarar?​

AdWords sertifika ne işe yarar?
Google Ads sertifikanız, sertifikalı bir dijital reklamcılık uzmanı olduğunuzu gösterir. Mevcut ve potansiyel müşterilerinize bu sertifikayla ilgili şunları söyleyebilirsiniz: Google Ads sertifikanız, sertifikalı bir dijital reklamcılık uzmanı olduğunuzu gösterir.

Skillshop ne işe yarar?​

Skillshop, Google araçlarını ve çözümlerini kullanma becerilerinizi geliştirmek için yararlanabileceğiniz bir Google eğitim platformudur.

Facebook business manager nedir nasıl kullanılır?​

- Ayarlar – Kişiler ve Varlıklar – Kişiler kısmına gidin.
- Business Manager Yöneticileri olarak en az iki kişi ekledikten sonra geri kalanları Business Manager Çalışanları olarak ekleyin.
- Sayfalar – Yeni Sayfalar Ekle – Bir Sayfaya Erişim İste kısmına gidin.
- Reklam Hesapları – Yeni reklam hesabı ekle kısmına gidin.

Business Manager ne işe yarar?​

Business Manager ne işe yarar?
Facebook Business Manager, Facebook işletme hesabı oluşturulmasına, yönetilmesine, reklamların verilmesine ve işletmenizin doğrulanmasına olanak sağlayan bir yönetim portalıdır. Business Manager ile Facebook üzerindeki tüm pazarlama araçlarını tek bir yerden yönetebilme imkanı elde edersiniz.

Blueprint sertifikası, Facebook ve Instagram'da reklam ve pazarlama alanında genel bir eğitim ve sertifika programıdır. Facebook Blueprint programı, pek çok farklı pazarlama başlığında ücretsiz e-eğitim kursları sunmaktadır ve kullanıcıların dijital pazarlama becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Türkçe dilinde de eğitimler sunan Blueprint programı, sınavı İstanbul Beşiktaş Vişnezade'deki Pearson Vue merkezinde veya denetimli sınav yöntemiyle evden almak imkanı sunmaktadır.

Google AdWords sertifikası ise Google Partners hesabı açarak, Temel Düzey Sınavı ve beş farklı AdWords sınavını başarılı bir şekilde tamamlayarak alınabilir. Bu sertifika, dijital pazarlama alanında uzman olduğunuzu belgelemek için kullanılır.

Skillshop ise bir Google eğitim platformudur ve Google araçlarını kullanma becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur. Skillshop'ta yer alan ücretsiz online kurslardan yararlanabilir ve istediğiniz hızda tamamlayabilirsiniz.

Facebook Business Manager ise reklamverenlerin Facebook pazarlama faaliyetlerini işletme içinde ve harici ortaklarla entegre etmelerine yardımcı olan ücretsiz bir platformdur. Business Manager, reklamlarınızı yayınlamak, takip etmek, sayfa ve reklam hesapları gibi varlıkları yönetmek gibi işlevlere sahiptir.

Pazarlama belgesi almak için ise eğitimleri tamamladıktan sonra online bir sınava girmeniz gerekmektedir. Sınavı başarıyla tamamlayarak belgeyi almaya hak kazanırsınız. Bu belge, pazarlama ve satış teknikleri konusundaki bilgi ve becerilerinizi belgelemektedir.

Geri