Blu tv Game of Thrones sansurlu mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Blu tv Game of Thrones sansürlü mü?​

game of thrones, sıfır bir gibi dizileri izledim. hiç bir sansür uygulaması yapılmamış bunlara. yakında behzat ç. de gelir, onda yine aynı doğallık sağlanacaktır. muhtemelen o kaynak alınan kurum ya da walking dead ‘in kendi uyguladığı bir şey olsa gerek. ben de game of thrones ve true dedective izledim, sansür yok.
FX kanalı nasıl izlenir?
NASIL İZLERİM?
- FX 15. FOXCRIME 16. Platformun internet sitesini ziyaret et.
- FX 333. FOXCRIME 334. Platformun internet sitesini ziyaret et.
- FX 141. FOXCRIME 142. Platformun internet sitesini ziyaret et.
- FX 3. FOXCRIME 4. Platformun internet sitesini ziyaret et.

FX Türkiye nereden izlenir?​

Türkiye’de ise 10 Nisan 2020’de BluTV ile ortak yapımı Alef adlı diziyi yayınlamıştır. FX Medya Hizmetleri A.Ş.
The Walking Dead 11 sezon hangi kanalda?
The Walking Dead 11. sezonu 22 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak. AMC kanalında yayınlanacak.
Blutv’de Game Of Thrones Kaldırıldı!
BluTV Game of Thrones Türkçe mi?
Blutv Sonradan Değişen Dizi Dili! Game of Thrones dizisi için satın almıştım üyeliği. Dizinin ilk sezonu orijinal dil TR alt yazılıydı ancak 2. Sezon alt yazı yine var ama dil TR dublaj olarak devam ediyor.

Fox Crime nereden izleyebilirim?​

FOX Crime, The Walt Disney Company’nin tematik kanallarından biridir. İlk olarak İtalya’da 31 Ekim 2005 tarihinde yayına başlamıştır. 11 Kasım 2011 tarihinde saat 11.00’den itibaren Türkiye’de D-Smart platformunda yayına başlamıştır. Onun dışında Kablo TV ve Tivibu EV platformunda da bulunmaktadır.
Bull dizisi hangi platformda?
Psikoloji, davranış bilimi ve teknoloji konusundaki uzmanlıklarını birleştirerek insanların davranışlarını yönetme yeteneğine sahip Dr. Bull, jüri, hakim ve yargıçların davranışlarını yöneterek davalarda büyük başarılar kazanıyor. Bull, final sezonuyla FOXCRIME’da!

The Walking Dead 11 sezon nerede izlenir?​

The Walking Dead 11.sezon yeni bölümleriyle ABD yayınından 24 saat sonra FX’te!
Game of Thrones Blu tvde mi?
BluTV şu açıklamayla sevindirdi: “Tüm dünyada izlenme rekorları kıran, IMDB’de bir milyon oy alarak En Çok Oylanan Diziler Listesi’nde ilk sırada yer alan Game Of Thrones, çok yakında BluTV’de!”
Sevilen dizi, bu sayede BluTV kullanıcıları için Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleri sunularak yayınlanmaya başladı. Ancak geçtiğimiz günlerde dizinin BluTV’de yayınlanan versiyonuyla ilgili ilginç bir durum ortaya çıktı.
Fox tv internetten nasıl izlenir?
Fox.com.tr Canlı Yayın Sayfasına Hoş Geldiniz! İyi vakit geçirmek istiyorsanız FOX’ta yayınlanan tüm dizilerin bölümlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Vodafone Tv Fox Crime neden yok?​

Vodafone müşteri temsilcisi arayıp ”nat geo”, nat geo wild fx, Fox Crime Disney Channel gibi ücretli kanalların Vodafone tarafından ilgili firma ile sözleşmesinin bittiğini söyledi. Yani full pakette olanlar bile bu kanalları izleyemeyecek.

Geri