Blistex mi Carmex mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Blistex mi Carmex mi?​

bu krem amerikada sakızların ve çikolataların yanında satılıyor. dudağın çatlasın çatlamasın, tadı güzel al sür mantığıyla sakızdan çok tüketilmeye başladı.

Decubal Dudak Kremi Nedir?​

Decubal Basic Dudak Balmı 30 ml Dudak balmı. Ürün Faydaları: Kuru, çatlak bölgeler için vücudun kuru bölgeleri için yoğun bakım sağlar. Cildi yumuşatır ve nemlendirir.
Decubal dudak balmı ne işe yarar?
DECUBAL Dudak ve Kuru Bölge Balmı: Bölgesel kuruluklar, çatlamış ve yıpranmış dudaklar için papatya içeren özel bakım balmı, cildi onaran lanolin ve E vitamini içeriyor. İçerisindeki lanolin ve gliserin cildi nemlendiriyor ve yıpranmış doğal cilt bariyerinin tekrar kurulmasına yardımcı oluyor.
Carmex ne işe yarar?
Carmex formülündeki kakao yağı sayesinde dudaklarınızı doğal yollardan yumuşatır ve nemlendirir. Aşırı sıcak hava, soğuk hava, kuru hava ve rüzgarlı ortamlarda bulunuyor iseniz dudaklarınız zarar görmeye başlayacaktır. Bu zarar çatlamalar, tahriş ve yara gibi durumlara neden olacaktır.

Carmex hangi ülkenin?​

Carmex dudak kreminin aktif maddeleri arasında benzokain, kafur (%1.7), mentol (%0.7), fenol (%0.4) ve salisilik asit, Inaktif maddeleri arasında sırayla, petrolatum, lanolin, cetil esterleri, parafin balmumu, kakao yağı vardır. Carma Laboratories, Inc. Amerika merkezlidir ve ürünlerini Amerika’da üretmektedir.

Carmex Classic Lip Balm nedir?​

Çatlamış dudaklara nemlendirir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir Nemlendirir… Rüzgar, kuru ve soğuk hava dudaklarınızı kurutur ve çatlamasına neden olur. Carmex formülündeki kakao yağı sayesinde dudaklarınızı doğal yollardan yumuşatır ve nemlendirir.
Decubal krem ne işe yarar?
Decubal Klinik Krem cilt tarafından cilt üzerinde yağlı bir tabaka oluşturmadan hızla emilerek cildi anında nemlendirir ve cildi yoğun bir şekilde besler. Decubal Klinik Kremi uygulamak kolaydır ve kuru cildi nemlendirerek yumuşacık olmasını sağlar.
Decubal hangi ülkenin?
danimarka menşeli marka. decubal dudak ve kuru bölge balmını şuradan çok övgü dolu yorumlardan sonra almaya karar verdim. çok aradıktan sonra buldum nihayet. hemen hemen 1 aydır kullanıyorum. kullandığınız zaman gayet iyi ama bu süre etkisi gidene kadar.
Decubal Basic Original Clinic Cream 250 gr: · Decubal İsveçli dermatologlar tarafından kuru ve hassas cilt problemleri için geliştirmiştir, · Yetikşinler ve çocuklar için kullanılabilen bir nemlendiricidir, · Gliserin ile cildin su dengesini korumaya yardım eder, · Lanolin ile nem ciltten çıkışını önlemeye yardımcı …
Basis krem ne işe yarar?
Basiscreme cilt hastalıklarından sonra sağlıklı deriye bakım yapar ve onu korur. Aynı şekilde su, bulaşık, çamaşır deterjanları, diğer temizlik maddeleriyle veya kimyasal maddelerle sık sık temasta bulunulması nedeniyle tahriş olan veya kuruyan cildin bakımında ve korunmasında kullanılır.

Geri