BlackBerry en iyi telefonu hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

BlackBerry en iyi telefonu hangisi?​

Orijinal BlackBerry 9700’e getirdiği yenilikler çok fazla olmasa da, şu an piyasada BlackBerry form faktörüne sahip en iyi telefon.

BlackBerry ne markasi?​

BlackBerry Limited (önceki adıyla Research In Motion), Kanadalı bir telekomünikasyon ve kablosuz cihaz üreticisidir. BlackBerry marka akıllı telefon ve tabletlerin üreticisi olan firmanın ana ofisi Ontario, Kanada’dadır. BlackBerry’nin kurucusu, İstanbul doğumlu Mike Lazaridis’tir.
BlackBerry telefon üretmeyi bıraktı mı?
Blackberry artık kendi bünyesinde telefon üretimi ve geliştirmesi yapmayacak. Firma üretim ve gelişim için başka firmalarla partner olacak. Yani Blackberry logolu cihazları piyasada görmeye devam edeceğiz.
BlackBerry hangi meyve?
Böğürtlen, aslen İngiltere kökenli olup dikenli çalılıklarda yetişen bir meyvedir. Bütün taze yemişlerin en büyük tanelisi olan böğürtlen genelde mor ve siyahımsı mor renklerde olur. Böğürtlen bir göbeğin etrafında kümelenmiş küçük meyve taneciklerinden oluşur.

BlackBerry telefonlar dinlenemiyor mu?​

aslında blackberry telefonlar gayet rahat dinlenebilmektedir efendim. dinlenemez vs uydurmadır bunlar. sadece internete girdiğiniz siteler ve internet üstünden sohbetleriniz dinlenemez. zira internete girdiğiniz zaman vpn kullanmış gibi oluyorsunuz.verileriniz blackberry sunucularından şifrelenmiş olarak geçmektedir.

BlackBerry telefon üretiyor mu?​

Android ve Apple’ın gücü karşısında daha fazla dayanamayan şirket, 2016 yılında kendi işletim sistemini kullanarak cihaz üretmeyeceğini açıkladı. Fakat, aynı yıl TCL Communications ile bir anlaşma imzalanarak Android işletim sisteminin kullanıldığı BlackBerry markalı telefonlar üretildi.
BlackBerry neden yasaklandı?
Ulusal güvenlik gerekçesiyle iş dünyasının en popüler cep telefonlarından BlackBerry’lere Suudi Arabistan, Hindistan, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri de erişim yasağı getirmeyi planlıyor. Bu ülkeler ve son olarak Türkiye mesajların yurtdışında takip ediliyor olmasından rahatsız.

Geri