AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Black Desert amaci ne?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Black Desert amacı ne?​

DÜNYA ÇAPINDA MMORPG Gerçekçi bir Savaş ve Kuşatma Savaşı, Yeni Keşifler, Ticaret, Balıkçılık, Eğitim, Kimya, Aşçılık, Toplama, Avcılık gibi çeşitli içerikleri ile Black Desert’ın Açık Dünyasının tadını çıkarın!
Black Desert kaç oyuncusu var?
Steam ve Oyun İstatistikleri Güncellendi: 1 Mayıs 2022 @ 10:20

Black Desert Online Mobile kaç gb?​

Bellek: 4 GB RAM. Ekran Kartı: GTS 250, GeForce 9800 GTX, Radeon HD 3870 X2. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 39 GB kullanılabilir alan.
Black Desert Mobile Türkçe mi?
güzel ama ingilizce olan oyun. ben türkçe yapamadım. akşamları ara sıra mob keser 2, 3 sohbet ederim diye oyuna girdim. her mobil moba oyunu gibi görevleri otomatik kendi yapıyor, kendi gideceği yere gidiyor, kendi giyinip soyunacak neredeyse.
BDO Türkiye, yerli ve yabancı şirketlere denetim, vergi, muhasebe ve danışmanlık alanlarında profesyonel hizmetler sunan bir denetim ve danışmanlık şirketidir. Denet Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. unvanıyla 1981 yılında kurulan şirketimizin tüm ortakları yeminli mali müşavirdir.
Black Desert nasıl satın alınır?
Mesela, GameSatis.com ödeme yöntemini tercih ederseniz, direkt olarak o siteyi ziyaret edip, oyunu oradan satın almanız gerekiyor. Satın alma işleminden sonra size verilen kodu da Black Desert Online sitesinden kullanacaksınız.

BDO ne zaman çıktı?​

Aralık 2014Black Desert Online / İlk piyasaya sürülme tarihi
Black Desert Online yama kaç gb?
Oyunun sistem gereksinimlerinde 30 GB depolama alanı gerekli yazıyor.

Black Desert Mobile Türkiye Ne Zaman Çıkacak?​

Black Desert Mobile 24 Ekim’de Lansmana Çıkacak!
Black Desert Online kaç GB 2021?
Bellek: 4 GB RAM. Ekran Kartı: GTS 250 / GeForce 9800GTX Radeon HD 3870 X2. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 30 GB kullanılabilir alan.
Şirket, 2021 yılında Türkiye’de en fazla oynanan MMORPG oyunu olan Black Desert’ün ücretli ve remaster sürümü olan versiyonunu kısa süreliğine kullanıcıları için ücretsiz yaptı. Oyunun normal fiyatı ise 19 TL.
Black Desert Online ücreti ne kadar?
Black Desert Online oyununa ücretsiz olarak sahip olmanız için yapmanız gerekenler çok kısa ve basittir. Bu oyunun normal fiyatı ise 19 TL’dir.

Black Desert hangi ülkeye ait?​

BDO, Binder Seidman International Grubu olarak 1963’te İngiltere, Almanya, Hollanda, ABD ve Kanada’daki 5 kurucu şirket tarafından kurulmuştur.
Black Desert hangi ülkenin?
Black Desert Online, ilk kez 2014 yılında Güney Kore’de oyuncuların berğenisine sunuldu.

Geri