BKT lastik hangi ulkenin mali?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

BKT lastik hangi ülkenin malı?​

BKT Hindistan’da 5 lastik fabrikası, 7000 çalışanı ile dünyada 130 ülkeye satış yapan yol dışı lastik üreticisidir.

Continental lastik nerede üretilir?​

Continental lastik nerede üretilir?
Continental lastik üretim yeri, Almanya’dır.

Ovakent lastik kimin?​

Ovakent lastik kimin?
1994 yılında İzmir’in Karabağlar semtinde Şerif Bildiler ve Mehmet Bildiler tarafından kurulan firmamız, 1995 yılı içerisinde şu anki mevcut yeri olan Kemalpaşa Sanayi Bölgesi’ne taşınmıştır. 7000m2 açık alan üzerine inşa edilmiş olan OVAKENT; 12500m2 katlı kapalı alanıyla aktif olarak çalışmalarına devam etmektedir.

BKT lastik ne demek?​

Grubun kuruluşu 1950’lere dayansa da, Balkrishna Industries Limited (BKT) Arazi lastiği faaliyetlerine 1987 yılında başladı. 30 yılı aşkın bir süredir, BKT zirai, inşaat ve endüstriyel ve ayrıca hafriyat, liman ve madencilik, ATV aracı ve bahçe uygulamaları gibi uzman alanlara başarıyla odaklandı.

Özka Lastik hangi ülkenin?​

Özka Lastik hangi ülkenin?
100% Yerli ve Milli Marka Kanık Şirketler Grubu bünyesinde bulunan; Türkiye’nin yerli ve milli markası Özka Lastik, 1991’de Kocaeli’nde kurularak her geçen yıl artan üretim kapasitesi ve genişleyen satış ve dağıtım ağı ile vizyonunu yurt içinde lider, yurt dışında tanınmış bir marka olarak belirlemiştir.

Continental lastik Türkiye’de üretiliyor mu?​

Continental lastik Türkiye’de üretiliyor mu?
Türkiye’de hiç tesis yatırımı da yapmamış değiliz bu arada. Lastik üretim tesisi değil bu gerçi bu ama, ContiTech fabrikamız var. 2013 yılında kurduğumuz, o tarihten beri sürekli olarak yatırımla desteklemeye devam ettiğimiz bir tesis. Teknik kauçuk üretiyoruz. Otomotiv sektörünün tedarikçilerinden biriyiz.

Billas lastik kimin?​

Billas, 1976 yılında kurulan Billas Lastik ve Kauçuk San A.Ş. bünyesindeki bisiklet, motosiklet, scooter ve implement ve tarım lastikleri markasıdır. Billas, 2011 yılında Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasında, yıllık 3 milyon adet dış lastik ve 6 milyon adet iç lastik üretimi gerçekleştiriyor.

BKT ne demek?​

BKT ne demek?

Şerif Kanık nereli?​

Şerif Kanık nereli?
MEHMET ŞERİF KANIK KİMDİR? Bitlis’in Ahlat ilçesinin Otluyazı köyünde 1951 yılında dünyaya geldi. Annesi Kamile Hanım, babası ise din görevlisi Rıza Hoca’dır. İlkokulu Ahlat Ergezen ilkokulunda, ortaokulu ve liseyi Ahlat Selçuklu Lisesinde tamamladı.

BKT lastikleri, Hindistan merkezli bir şirket olan Balkrishna Industries Limited (BKT) tarafından üretilmektedir. Şirket, Hindistan'da 5 lastik fabrikası ve 7000 çalışanı ile dünyada 130 ülkeye satış yapmaktadır. BKT, 1987 yılında arazi lastiği faaliyetlerine başlamış olup, tarım, inşaat, endüstriyel, hafriyat, liman ve madencilik, ATV araçları, bahçe uygulamaları gibi uzman alanlara odaklanmış başarılı bir yol dışı lastik üreticisidir.

Continental lastikler ise Almanya merkezli bir şirket olan Continental AG tarafından üretilmektedir. Türkiye'de ise Continental'a ait bir lastik üretim tesisi bulunmamaktadır, ancak ContiTech fabrikası aracılığıyla teknik kauçuk üretimi yapılmaktadır.

Özka Lastik, Türkiye'nin yerli ve milli markası olup, Kanık Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet göstermektedir. 1991 yılında Kocaeli'de kurulan şirket, hem yurt içinde lider bir marka olma vizyonunu sürdürmekte hem de yurt dışında tanınmış bir marka olma yolunda ilerlemektedir.

Billas Lastik ve Kauçuk Sanayi A.Ş. bünyesindeki Billas markası ise 1976 yılında kurulmuş olup, Bilecik'te bulunan fabrikasında bisiklet, motosiklet, scooter, implement ve tarım lastikleri üretmektedir.

Şerif Kanık ise Bitlis'in Ahlat ilçesinin Otluyazı köyünde doğmuş bir isimdir. Babası din görevlisi Rıza Hoca olan Şerif Kanık, Ahlat Ergezen İlkokulu'nda başlayan eğitimini Ahlat Selçuklu Lisesi'nde tamamlamıştır.

Geri