AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bitum yogunlugu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bitüm yoğunluğu nedir?​

Optimum bitüm içeriğinde boşluk oranı %4 ve pratik yoğunluk 2.493gr/cm3 olarak belirlenmiştir.
Bitum 60 70 nedir?
bitüm 60-70 Nüfuz eden bitümlerin ana kısmı yol yapımında kullanılan 60-70 bitümdür. Yirminci yüzyılın son yirmi yılında, çoğu yol inşaatı projesinde, yumuşak bitümlere kıyasla daha yüksek özelliklere sahip asfalt üretimi nedeniyle sert bitümleri kullanma eğilimi daha yüksektir.

Filler bitüm oranı nedir?​

Filler, toplam agreganın çok küçük bir yüzdesini oluşturmasına karşın, karışımın özelliklerinin düzenlenmesinde önemli rol oynar. Filler genellikle bitümlü karışım içerisinde %3 ile %9 oranları arasında kullanılır.
Ziftin tonu ne kadar?
PLENTALTI ASFALT SATIŞ FİYATLARI 27.06.2019 TARİHİNDEN İTİBAREN GÜNCEL FİYAT LİSTEMİZ
Asfaltın basınçlı hava kullanılarak sertleştirilmesiyle elde edilir. istenilen sertlikte elde edilebilir. boya firmalarında, asfaltın yama yerlerinde kullanılır.
Penetrasyon asfalt nedir?
1. Penetrasyon Deneyi. Bu deney sırasında standart bir iğne 100 g yük altında asfalt çimentosu içine serbest bırakılır ve 5 saniye beklenir. Ardından iğnenin asfalt çimentosu içinde dikey olarak kat ettiği mesafe 0.1 mm cinsinden ölçülür ve bu ölçüm penetrasyon değeri olarak adlandırılır.

Bitüm zift nedir?​

Bitüm asfaltların ve asfalt kayalarının bir parçası olarak doğada oluşur. Petrolün bir parçasıdır ve endüstriyel olarak vakumlu damıtma ile üretilir. Bitüm kesinlikle katran(zift) değildir ! Zift , kömürden imal edilir, benzinde çözülmez.

Geri