AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bittim sabunu yuz icin nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bıttım sabunu yüz için nasıl kullanılır?​

Bıttım Sabunu Nasıl Kullanılır? Bıttım sabunu sivilcelerin üzerinde iyice köpürtülmeli. Birkaç dakika bekledikten sonra ılık bir suyla durulanmalı. Akne ve siyah noktalar için de yüzün tamamı haftada 2 ya da 3 kez bıttım sabunu ile yıkanabilir.
Bıttım sabunu ayak mantarı için nasıl kullanılır?
Bıttım sabunu faydaları arasında mantar hastalığına iyi geldiği de bilinmektedir. Bunun için bıttım sabununu her gün mantarlı bölgeye uygulayabilirsiniz. Mantar için bitkisel sabun kullanmak için ilk olarak mantarlı bölgeyi iyice temizlemek gerekir. Kirli olan yerde mantar daha çabuk üremesini gerçekleştirebilmektedir.

Bıttım sabunu mantar için nasıl kullanılır?​

Ayaklarda ve tırnaklarda oluşan mantarlarınızdan kurtulmak için bu doğal sabunu tercih edebilirsiniz. Mantarın oluştuğu bölgeyi duru suyla yıkadıktan sonra bıttım sabununu masaj şeklinde uygulamanız ve bunu haftada 3 kere tekrar etmeniz yeterli olacaktır.
Sabun yüzü neden kurutur?
Cilt sabunla yıkandığında cilt çok fazla kuruyacaktır. Sabun cildin yüzeyindeki tüm suyu dışarı atacak ölü, kuru cilt hücrelerine sebebiyet verecektir. Cildin kaybolan nemini telafi etmek için nemlendirici kullanmak da fayda sağlamayacaktır.
Bıttım sabununu düzenli kullanmaya mümkün olduğunca özen göstermede fayda var 1 gün bıttım sabunu kullanıp 2. gün şampuan kullanmayınız. Saçlarınızı her gün yıkamayın bıttım sabunuyla yıkadıktan sonra 2 gün yıkamayın çünkü saçlar bıttım yağıyla beslenirler.
Bıttım sabunu yüzde ne işe yarar?
Yüzde oluşan kaşıntıyı ve kaşıntı hissini bıttım sabunu ile kolayca ortadan kaldırabilirsiniz. Bıttım sabununu peeling olarak kullanabilir, yüz için derin bakım yapabilirsiniz. Cildin parlak ve canlı görünmesini sağlayan bıttım sabunu, güneş lekelerine karşı da büyük ölçüde koruma sağlıyor.

Ayak mantarına iyi gelen sabun hangisi?​

Kullanımı oldukça zahmetsiz ve pratik olan Katran Sabununu her gün kullanabilirsiniz. Daha inatçı, geçmesi zor ayak mantarları için 4K Katran Sabununu deneyebilirsiniz. Kullananların oldukça memnun kaldığı ve olumlu geri dönüşleri bildirdiği 4K Katran Sabunu inatçı ayak mantarlarını geçirmede oldukça etkilidir.
Bıttım sabunu ile banyo yapılır mı?
Antiseptik özelliği sayesinde derideki ve saçtaki mikropları ortadan kaldırır. Saf bıttım sabununu kepek tedavisi için duşta kullanmalısınız. Saçınızı 2 günde 1 olacak şekilde bu doğal sabun ile yıkamanız gözle görülür sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Bıttım sabunu kaşıntı yapar mı?​

Kaşıntı yapar, egzama yapar, vücudumuza zararlı olduğu gibi saça da zararlıdır. Bıttım sabunu saç dökülmesine, kepeğe ve yağlanmaya karşı birebir sabundur.
Yüz ne ile yıkanmalı?
İdeal olan, ılık su kullanmaktır. Ancak cildinizde kızarıklar varsa, kılcal damarlarınıza baskı yapması için soğuk suyla (buz gibi değil ama) yıkayabilirsiniz. Cilde zarar veren en önemli şeylerden biri de sert ve kireçli sudur. Bunun için yüzünüzü, yıkadıktan sonra içme suyuyla ya da sodayla durulayın.

Geri