AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bittim sabunu hakiki oldugu nasil anlasilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bıttım sabunu hakiki olduğu nasıl anlaşılır?​

Bıttım sabunu rengi koyudur. Açık yeşimtrak veya sarı rekli ise düşünmenizde fayda vardır.Hakiki bıttım sabunu kokusu mevcuttur. Köpürme ise normal ama baloncuk şeklinde değildir.

Gerçek bıttım sabunu nerede satılır?​

Bıttım sabunu cilt bakım ürünü satan mağazalardan ve aktarlardan temin edilebilir. Bu sabunu online satış mağazalarından tekli ve set olarak sipariş etmek de mümkün.
Tamamen doğal bir biçimde ve doğal ürünlerle üretildiği için kimyasal madde içermez ve yan etki göstermez. Saçlarınızı başta sertleştiriyor gibi gelebilir. Bunun sebebi, uzun yıllardır kullandığınız kimyasal içerikli saç temizlik ve bakım ürünlerinden sonra ilk kez farklı bir ürün kullanmanızdır.
Orijinal bıttım sabunu nasıl olur?
Güneydoğu Anadolu ve Siirt gibi bölgelerde üretilen organik bıttım sabunları doğal yapıya sahiptir. Yabani fıstık ağacının menengiç olarak nitelendirilen meyvesinin toplanmasıyla elde edilen yağlar kimyasal maddeler ilave edilmeden işlenir. Aynı şekilde herhangi bir esans eklenmesi de söz konusu değildir.
Bıttım sabunu hangi yöreye ait?
Bıttım sabunu, bölgede ‘Botan sabunu’ olarak bilinmektedir. Saçları besliyor ve yumuşak hale getiriyor. Saç dökülmesini önlüyor ve beyaz saçlara doğal güç vererek, siyahlaşmasına neden olmaktadır. Sabunun asıl vatanı, Mardin Botan bölgesidir.

Bıttım sabunu fiyatı ne kadar?​

Siirt Saf Bıttım Sabunu El Yapımı Yeşil Bıttım Sabunu 1 Kğ. Siirt Saf Bıttım Sabunu El Yapımı Yeşil Bıttım Sabunu 1 Kğ….Siirt Saf Bıttım Sabunu El Yapımı Yeşil Bıttım Sabunu 1 Kğ.

Yeşil sabun adı ne?​

Bıttım sabununu, hem saç hem de cilt için kullanabilirsiniz. Bıttım sabunu uzmanlar tarafından da önerilen doğal bir bakım ürünüdür.Sarı ya da yeşil renge sahiptir. Bir rivayete göre İngiliz kraliyet ailesinin kullandığı sabun olduğu için ona “prensin sabunu” adı da verilir.
Bıttım sabunu saç çıkarma özelliğine sahiptir. Fakat düzenli olarak ve uzun süre kullanılması halinde faydalı olabilir. 8 ila 9 ay boyunca haftada 2 veya 3 kez saçınızı sadece bıttım sabunu ile yıkarsanız, saçınızın çıktığını görebilirsiniz.
Bıttım sabunu saça ne kadar sürede etkisini gösterir?
Eğer hafif kırlaşmaya başlamış saçlarınız varsa, bıttım sabununu kullanarak 7 ile 8 ay arası bir sürede saçlarınızın eski rengine kavuştuğunu görebilirsiniz. Bu etki için de sık olarak kullanılmalıdır. Saçlar için iyi bir temizleyici ve arındırıcıdır. Saç derisindeki bakterileri tamamen ortadan kaldırır.
Mehmet Aydın Bıttım sabunu doğal mı?
Mehmet Aydın Bıttım Sabunu, 500 gr’dır. Yağlı ve akneli ciltler için kullanıma uygundur. Saç ve vücut temizliğinde kullanılabilmektedir. Yüzde 100 doğal içeriği ile cildi ve saçları besler.

Geri