AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bitmoji Whatsappʼa Nasıl Eklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Bitmoji Whatsapp’a nasıl eklenir? Bitmoji uygulamasını indirin ve hesap oluşturun. Bitmoji klavyesini etkinleştirmek için ayarlardan izin verin. Bitmoji uygulamasında kendi kişisel animasyonlu avatarınızı oluşturun. Bitmoji klavyesini kullanarak Whatsapp’ta mesajlarınıza eğlenceli ve kişisel bir dokunuş ekleyin. Bitmoji klavyesini kullanmak için Whatsapp’ta klavyeyi açın, simgeler arasında Bitmoji’yi seçin ve istediğiniz animasyonlu avatarı seçin. Bitmoji Whatsapp’ta nasıl eklenir sorusuna cevap bu kadar basit! Artık sohbetlerinize renk ve kişilik katmak için Bitmoji’yi kullanabilirsiniz.
İçindekiler

Bitmoji Whatsapp’a Nasıl Eklenir?

Bitmoji, popüler bir kişiselleştirme uygulamasıdır ve Whatsapp’ta kullanmak için birkaç adımda ekleyebilirsiniz. İşte Bitmoji’yi Whatsapp’a nasıl ekleyeceğinize dair adımlar:

1. Bitmoji Uygulamasını İndirin

İlk adım, Bitmoji uygulamasını indirmek ve kurmaktır. Bitmoji uygulaması, App Store veya Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir. Uygulamayı indirdikten sonra, bir Bitmoji hesabı oluşturmanız gerekecektir.

2. Bitmoji Hesabı Oluşturun

Bitmoji uygulamasını açtıktan sonra, bir Bitmoji hesabı oluşturmanız gerekecektir. Bu hesap, kişisel avatarınızı oluşturmanızı sağlayacak ve daha sonra Whatsapp’ta kullanmanızı sağlayacaktır. Hesap oluşturmak için talimatları takip edin ve avatarınızı özelleştirin.

3. Bitmoji’yi Whatsapp’a Entegre Edin

Bitmoji hesabınızı oluşturduktan sonra, Bitmoji’yi Whatsapp’a entegre etmek için aşağıdaki adımları izleyin:
Adım 1: Whatsapp uygulamasını açın ve ana sayfada sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayın.
Adım 2: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
Adım 3: Ayarlar sayfasında “Profil”e tıklayın.
Adım 4: Profil sayfasında, profil fotoğrafınızın yanında yer alan kalem simgesine tıklayın.
Adım 5: Açılan seçenekler arasından “Fotoğraf veya Video Ekle” seçeneğini seçin.
Adım 6: Fotoğraf galerinizi açın ve Bitmoji avatarınızı seçin.
Adım 7: Bitmoji avatarınızı seçtikten sonra, profil fotoğrafınız olarak ayarlamak için “Tamam” veya “Onayla” seçeneğine tıklayın.

4. Bitmoji ile Whatsapp Sohbetlerinde Kullanın

Bitmoji’yi Whatsapp’a entegre ettikten sonra, sohbetlerinizde Bitmoji’yi kullanabilirsiniz. Bir sohbete girdiğinizde, metin yazma alanının yanındaki emoji simgesine tıklayın. Açılan emoji menüsünde, Bitmoji simgesine tıklayarak Bitmoji klavyesini açabilir ve Bitmoji’lerinizi sohbetlerinize ekleyebilirsiniz.
Bu şekilde, Bitmoji’yi Whatsapp’a ekleyebilir ve sohbetlerinizde kişiselleştirilmiş avatarınızı kullanabilirsiniz. Bitmoji ile sohbetlerinize renk katabilir ve kendinizi ifade edebilirsiniz.

Bitmoji Whatsappʼa Nasıl Eklenir?

Bitmoji WhatsApp’a nasıl eklenir?
Bitmoji uygulamasını indirin ve WhatsApp’a bağlanın.
Bitmoji klavyesini açın ve bir Bitmoji seçin.
Bitmoji’yi kopyalayın ve WhatsApp’ta bir sohbete yapıştırın.
Bitmoji klavyesini kullanarak Bitmoji ifadelerini paylaşın.

Bitmoji WhatsApp’ta nasıl kullanılır?
Bitmoji klavyesini açarak bir Bitmoji seçin.
Bitmoji’yi sohbetlere yapıştırarak ifadelerinizi paylaşın.
Bitmoji’yi arkadaşlarınıza göndermek için paylaş düğmesini kullanın.
Bitmoji’yi profil fotoğrafı olarak ayarlayarak kişisel bir dokunuş ekleyin.

Geri