Neler yeni

Bisküvili Tavuk Göğsü

T

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler
1 paket sade petibör
1 paket kakaolu petibör
1 litre süt
125 gram terayağı veya margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 vanilya
Üzeri için;
Biskivi

Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağımızı tencereye alıyoruz eritip üzerine ünü ekleyip kavuruyoruz. Sonra şekeri ekleyip kavuruyoruz.
Sütü ekleyip kısık ateşte muhallebi kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
Ocak’tan alıp biraz soğuduktan sonra vanilya ekleyip kıvam alması için 5 dakika mikserde çırpıyoruz.
Uygun bir borcama sade bisküvi diziyoruz üstüne karışımdan 2-3 kepçe döküyoruz ve tabanı düzeltiyoruz.
Sonrasında kakaolu dizip karışım bu 4 kat olana kadar yapıyoruz en üste muhallebi döküyoruz.
Üstüne kalan bisküvileri rondodan geçirip döküyoruz.
Dolaba atıp 4-5 saat donmasını bekliyoruz. Sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri