Bisküvili Supangle Tarifi İçin Malzemeler
3,5 su bardağı süt
2 çorba kaşığı un
4 çorba kaşığı kakao
1 su bardağından biraz eksik şeker
1 çorba kaşığı tereyağ
4 – 5 adet petibör bisküvi
Bisküvili Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bir tencereye süt, kakao, toz şeker, un u ilave ederek muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
Tencereyi ocaktan alalım ve tereyağı ekleyelim iyice karıştıralım.
Kasenin altına bisküvi parçalarını koyalım .
Üzerine pişirdiğimiz supangleyi dökelim ,istediğimiz şekilde süsleyelim afiyet olsun.
Bisküvili Supangle Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
3,5 su bardağı süt
2 çorba kaşığı un
4 çorba kaşığı kakao
1 su bardağından biraz eksik şeker
1 çorba kaşığı tereyağ
4 – 5 adet petibör bisküvi
Bisküvili Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bir tencereye süt, kakao, toz şeker, un u ilave ederek muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
Tencereyi ocaktan alalım ve tereyağı ekleyelim iyice karıştıralım.
Kasenin altına bisküvi parçalarını koyalım .
Üzerine pişirdiğimiz supangleyi dökelim ,istediğimiz şekilde süsleyelim afiyet olsun.
Bisküvili Supangle Tarifi Fotoğraflı Yapılışı