Bisküvili Pasta Tanımı İçin Gereçler
2.5 su bardağı süt
1/2 (yarım) su bardağı şeker
1/2 (yarım) su bardağı irmik
1 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1/2 (yarım) yemek kaşığı tereyağı
1/2 (yarım) paket petibör bisküvi
Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Süt, şeker, irmik ve kakao tencereye alınır ve muhallebi kıvamı alana kadar orta ateşte karıştırılarak pişirilir.
Sonrasında vanilya ve tereyağı eklenir ve tereyağı eriyene kadar karıştırılır.
Küçük borcam tepsinin altına petibör bisküviler yerleştirilir ve üzerine irmikli muhallebi dökülür.
İkinci kat için de tıpkı süreç yapılır üzeri düzeltilir ve hindistan cevizi serpilir.
2 saat buzdolabında dinlendikten sonra servis edilir. Afiyet olsun
Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2.5 su bardağı süt
1/2 (yarım) su bardağı şeker
1/2 (yarım) su bardağı irmik
1 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1/2 (yarım) yemek kaşığı tereyağı
1/2 (yarım) paket petibör bisküvi
Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Süt, şeker, irmik ve kakao tencereye alınır ve muhallebi kıvamı alana kadar orta ateşte karıştırılarak pişirilir.
Sonrasında vanilya ve tereyağı eklenir ve tereyağı eriyene kadar karıştırılır.
Küçük borcam tepsinin altına petibör bisküviler yerleştirilir ve üzerine irmikli muhallebi dökülür.
İkinci kat için de tıpkı süreç yapılır üzeri düzeltilir ve hindistan cevizi serpilir.
2 saat buzdolabında dinlendikten sonra servis edilir. Afiyet olsun
Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı