- Konu Yazar
- #1
Bisküvili Pasta Tanımı İçin Gereçler
7 su bardağı süt
2 paket kakaolu puding
2 paket eti petibör
Üzeri için;
1 paket krema
160gr çikolata
Bisküvili Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel süt ve pudingi karıştırıp pişirelim.
Yuvarlak tencere yada bi kaba streç sinemayla kaplayalım.
Bisküvinin tek tarafına pudingi sürüp dik bir formda dizelim.
Bütün kabı bu biçimde dolduralım.
Pudinginiz kalırsa üstüne döküp strecle kapatın.
Buzluğa atıp 2 saat kadar bekleyelim.
Kremamızı sos tavamıza alıp ısıtalım.
Isınan kremayı çikolatayı ekleyip karıştıralım.
Eriyen çikolatayı soğuması için dolaba koyalım.
Dolaptan çıkan pastamızı aksi çevirelim tabağınıza koyalım.
Üzerine çikolata sosumuzu ekleyelim.
Afiyet olsun.
Ben saklama kabına yaptım fotoğrafını da koydum 18 yada 20 cm tencere yada kap tam geliyor bu tarife.
7 su bardağı süt
2 paket kakaolu puding
2 paket eti petibör
Üzeri için;
1 paket krema
160gr çikolata
Bisküvili Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel süt ve pudingi karıştırıp pişirelim.
Yuvarlak tencere yada bi kaba streç sinemayla kaplayalım.
Bisküvinin tek tarafına pudingi sürüp dik bir formda dizelim.
Bütün kabı bu biçimde dolduralım.
Pudinginiz kalırsa üstüne döküp strecle kapatın.
Buzluğa atıp 2 saat kadar bekleyelim.
Kremamızı sos tavamıza alıp ısıtalım.
Isınan kremayı çikolatayı ekleyip karıştıralım.
Eriyen çikolatayı soğuması için dolaba koyalım.
Dolaptan çıkan pastamızı aksi çevirelim tabağınıza koyalım.
Üzerine çikolata sosumuzu ekleyelim.
Afiyet olsun.
Ben saklama kabına yaptım fotoğrafını da koydum 18 yada 20 cm tencere yada kap tam geliyor bu tarife.