AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Biruni ne zaman acilacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Biruni ne zaman açılacak?​

Üniversitemiz 2020-2021 akademik yılı, daha önce ilan edildiği üzere 05.10.2020 tarihinde başlayacaktır.

Akdeniz Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021-2022?​

Akdeniz Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021-2022?
Akdeniz Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı Akademik takvimi yayınlandı “20 Eylül’de” Üniversitesimiz açılıyor dersler başlıyor.

2021 güz dönemi ne zaman başlıyor?​

2021 güz dönemi ne zaman başlıyor?
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi
GÜZ YARIYILI (Birinci Yarıyıl)
Kayıt Yenileme | 06 Eylül 2021 – 10 Eylül 2021
Güz Yarıyılı Başlangıcı | 20 Eylül 2021
Ara Sınavlar | 08 Kasım 2021-14 Kasım 2021
Güz Yarıyılı Sonu | 02 Ocak 2022

Biruni Üniversitesi 2021 2022 ne zaman açılıyor?​

Üniversitemiz 2021-2022 akademik yılına 4 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır.

Biruni Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?​

Biruni Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?
Bu çerçevede, Üniversite Senatomuzun aldığı kararlar aşağıdaki gibidir; 1- Dersler sınıf ortamında anlatılacaktır. İsteyen öğrenciler gerekli tedbirlerin alındığı kampüsümüze gelerek, isteyen öğrenciler ise bulundukları yerden online olarak derslere katılabileceklerdir.

Akdeniz Üniversitesi Yüz Yüze mi?​

Akdeniz Üniversitesi Yüz Yüze mi?
MADDE 2- (1) Bu Usul ve Esaslar, COVID-19 pandemisi mevcut bilimsel verileri dikkate alınarak, Akdeniz Üniversitesinde tüm önlisans, lisans ve lisansüstü programlarda yüz yüze, karma veya uzaktan öğretim yoluyla verilecek dersler, ders materyalinin hazırlanması, sınavların yapılması ile ilgili usul ve esasları kapsar.

Akdeniz Üniversitesi Online mi?​

Sevgili Öğrencilerimiz; Yaşamış olduğumuz Koronavirüs (COVID- 19) salgını nedeniyle 2020-2021 güz dönemi eğitim öğretim faaliyetleri uzaktan yürütülecektir. Tüm derslerimiz uzaktan eğitim kapsamında çevrimiçi (online) olarak ders programlarında tanımlanan gün ve saatlerde gerçekleştirilecektir.

Güz dönemi hangi ay?​

Güz dönemi hangi ay?
Genel olarak eylül ayında başlamak suretiyle aralık ayına kadar süren bu dönem, bazı üniversitelerde ocak ve hatta şubat ayına kadar uzayabiliyor.

Biruni Üniversitesi Online mi?​

Biruni Üniversitesi Online mi?
İsteyen öğrenciler gerekli tedbirlerin alındığı kampüsümüze gelerek, isteyen öğrenciler ise bulundukları yerden online olarak derslere katılabileceklerdir. Her iki katılım şeklinde de yoklama alınacaktır. 2-Pratik/laboratuvar vb. uygulamalar kampüste yüz yüze eğitim şeklinde yapılacaktır.

Biruni Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2022?​

Biruni Üniversitesi'nin 2021-2022 akademik yılına 4 Ekim 2021 tarihinde başlayacağı belirtilmiş. Öğrencilerin isteğine bağlı olarak derslerin sınıf ortamında yüz yüze veya online olarak gerçekleştirilebileceği açıklanmış. Bu çerçevede, kampüse gelmek isteyen öğrenciler tedbirler alınmış bir şekilde katılabilecekleri gibi, uzaktan eğitimle dersleri online olarak da takip edebileceklerdir. Pratik ve laboratuvar uygulamaları ise kampüste yüz yüze eğitim şeklinde yapılacaktır.

2021-2022 eğitim-öğretim yılında Güzel Sanatlar Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, ve İletişim Fakültesi'nde eğitim-öğretim faaliyetleri yürütülecek. Dersler 4 Ekim 2021 tarihinde başlayacak ve uzaktan eğitimle devam edecek. Dersler online olarak düzenlenecek olup, öğrenciler platform üzerinden derslere katılacak ve akademik takvimde belirtilen sınav tarihlerine uyacaklardır.

Bu bilgiler ışığında, Biruni Üniversitesi'nin 2022-2023 akademik yılının başlama tarihi ve eğitim yöntemleri ile ilgili henüz resmi bir duyuru yapılmamış gibi görünmektedir. Güncel bilgileri takip etmek için üniversitenin resmi internet sitesi ve duyurularını takip etmenizi öneririm.

Geri