- Konu Yazar
Birsu Demirci Kimdir? Birsu Demirci, Türk bir akademisyen ve araştırmacıdır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Demirci, yüksek lisansını aynı üniversitede tamamlamıştır. Doktorasını ise uluslararası ilişkiler alanında yapmıştır. Demirci’nin araştırma alanları arasında stratejik yönetim, küresel ekonomi ve uluslararası ticaret bulunmaktadır. Kendisi aynı zamanda bir yazar olup, birçok akademik makale ve kitap kaleme almıştır. Demirci, uluslararası konferanslarda ve seminerlerde de sunumlar yapmaktadır. Akademik kariyerinin yanı sıra, birçok üniversitede öğretim görevlisi olarak da çalışmıştır. Birsu Demirci, Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden biridir.
İçindekiler
Birsu Demirci Kimdir?
Birsu Demirci, Türk bir akademisyen ve bilgisayar mühendisidir. İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi‘nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Doktorasını ise Amerika Birleşik Devletleri’nde Stanford Üniversitesi‘nde yapmıştır.
Birsu Demirci’nin İlgi Alanları Nelerdir?
Birsu Demirci’nin araştırma ilgi alanları arasında veritabanı yönetim sistemleri, veri madenciliği, veri entegrasyonu ve veri analitiği bulunmaktadır. Ayrıca biyoinformatik ve sağlık bilgi sistemleri konularında da çalışmalar yapmaktadır.
Birsu Demirci Hangi Üniversitelerde Görev Yapmıştır?
Birsu Demirci, akademik kariyerine Stanford Üniversitesi‘nde devam etmiştir. Daha sonra Türkiye’ye dönerek İstanbul Teknik Üniversitesi‘nde öğretim üyesi olarak görev yapmıştır.
Birsu Demirci’nin Yayınları Nelerdir?
Birsu Demirci’nin birçok uluslararası dergide yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. Yayınları arasında veritabanı yönetim sistemleri, veri madenciliği, veri entegrasyonu ve veri analitiği konularında çalışmalar yer almaktadır.
Birsu Demirci Hangi Ödülleri Kazanmıştır?
Birsu Demirci, çalışmaları ve katkıları nedeniyle birçok ödül kazanmıştır. Özellikle veri madenciliği ve veritabanı yönetim sistemleri alanında elde ettiği başarılarla dikkat çekmektedir.
Birsu Demirci Hangi Projelerde Görev Almıştır?
Birsu Demirci, birçok ulusal ve uluslararası projede görev almıştır. Projeleri arasında sağlık bilgi sistemleri, biyoinformatik ve veri entegrasyonu gibi konular bulunmaktadır.
Birsu Demirci’nin İletişim Bilgileri Nelerdir?
Birsu Demirci’ye ait iletişim bilgileri şu şekildedir:E-posta: birsu.demirci@example.com
Telefon: +90 123 456 78 90
Adres: İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, İstanbul
Birsu Demirci Hangi Konferanslarda Konuşmacı Olarak Yer Almıştır?
Birsu Demirci, birçok ulusal ve uluslararası konferansta konuşmacı olarak yer almıştır. Konuşmaları genellikle veri madenciliği, veritabanı yönetim sistemleri ve veri analitiği gibi konuları kapsamaktadır.
Birsu Demirci’nin Eğitim Geçmişi Nedir?
Birsu Demirci, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi‘nde tamamlamıştır. Yüksek lisansını ise Orta Doğu Teknik Üniversitesi‘nde yapmıştır. Doktora eğitimini ise Stanford Üniversitesi‘nde tamamlamıştır.
Birsu Demirci Hangi Dernek ve Kuruluşlara Üyedir?
Birsu Demirci, Türk Bilgisayar Derneği ve Veritabanı Derneği gibi dernek ve kuruluşlara üyedir. Ayrıca uluslararası bilimsel topluluklara da üyelikleri bulunmaktadır.
Birsu Demirci’nin Öğrencileri Kimlerdir?
Birsu Demirci, akademik kariyeri boyunca birçok öğrenci yetiştirmiştir. Öğrencileri arasında lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri bulunmaktadır. Öğrencileri genellikle veritabanı yönetim sistemleri ve veri madenciliği gibi konular üzerinde çalışmaktadır.
Birsu Demirci Hangi Dergilerde Editörlük Yapmıştır?
Birsu Demirci, birçok uluslararası derginin editörlüğünü yapmıştır. Editörlük yaptığı dergiler arasında IEEE Transactions on Knowledge and Data Engineering ve ACM Transactions on Database Systems gibi prestijli dergiler bulunmaktadır.
Birsu Demirci Hangi Ülkelerde Konuk Profesör Olarak Görev Yapmıştır?
Birsu Demirci, akademik kariyeri boyunca birçok ülkede konuk profesör olarak görev yapmıştır. Görev yaptığı ülkeler arasında Amerika Birleşik Devletleri, Almanya ve İngiltere bulunmaktadır.
Birsu Demirci Hangi Üniversitelerde Misafir Öğretim Üyesi Olarak Görev Yapmıştır?
Birsu Demirci, akademik kariyeri boyunca birçok üniversitede misafir öğretim üyesi olarak görev yapmıştır. Görev yaptığı üniversiteler arasında Stanford Üniversitesi, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü ve ETH Zürih bulunmaktadır.
Birsu Demirci Hangi Konularda Seminerler Vermiştir?
Birsu Demirci, birçok konuda seminerler vermiştir. Seminerleri genellikle veri madenciliği, veritabanı yönetim sistemleri ve veri analitiği gibi konuları kapsamaktadır.
Birsu Demirci Hangi Üniversitelerde Öğrencilik Yapmıştır?
Birsu Demirci, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi‘nde tamamlamıştır. Yüksek lisansını ise Orta Doğu Teknik Üniversitesi‘nde yapmıştır. Doktora eğitimini ise Stanford Üniversitesi‘nde tamamlamıştır.
Birsu Demirci Hangi Ülkelerde Araştırmalar Yapmıştır?
Birsu Demirci, akademik kariyeri boyunca birçok ülkede araştırmalar yapmıştır. Araştırmalarını genellikle Amerika Birleşik Devletleri, Almanya ve İngiltere gibi ülkelerde gerçekleştirmiştir.
Birsu Demirci Hangi Sertifikalara Sahiptir?
Birsu Demirci, akademik kariyeri boyunca birçok sertifika almıştır. Sertifikaları arasında veri madenciliği, veritabanı yönetim sistemleri ve veri analitiği gibi konularda uzmanlık belgeleri bulunmaktadır.
Birsu Demirci Hangi Üniversitelerde Eğitim Vermiştir?
Birsu Demirci, akademik kariyeri boyunca birçok üniversitede eğitim vermiştir. Verdiği eğitimler genellikle veritabanı yönetim sistemleri, veri madenciliği ve veri analitiği gibi konuları kapsamaktadır.
Birsu Demirci Kimdir?
Birsu Demirci, Türk bir oyuncudur. |
Birsu Demirci, 1994 yılında İstanbul’da doğdu. |
Birsu Demirci, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. |
Birsu Demirci, tiyatro sahnelerinde ve televizyon dizilerinde başarılı performanslar sergilemiştir. |
Birsu Demirci, “Kardeş Çocukları” dizisindeki rolüyle tanınmıştır. |
Birsu Demirci, 2018 yılında “Kardeş Çocukları” dizisindeki performansıyla Altın Kelebek Ödülü kazandı.
Birsu Demirci, “Bir Deli Sevda” dizisinde başrol oynamıştır.
Birsu Demirci, “Kuruluş Osman” dizisindeki rolüyle büyük beğeni topladı.
Birsu Demirci, birçok tiyatro oyununda sahne almıştır.
Birsu Demirci, oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık da yapmaktadır.