AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Birine nasil BTC gonderilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Birine nasıl BTC gönderilir?​

Bitcoin nasıl gönderilir?
- Adım: Binance hesap cüzdanınıza gidin. Bitcoin göndermek için yapmanız gereken ilk şey, Binance hesabınızın cüzdanına gitmek.
- Adım: Cüzdanınızda Bitcoin’i seçin.
- 3. Adım: Ekranda yer alan çekme butonuna tıklayın.
- Adım: Cüzdan adresi gönderim miktarı ve kullanılacak ağ
- Adım: Onay.
Binance tr nasıl para yatırılır?
Binance’e para yatırmak isteyen bir yatırımcının önünde iki farklı para yatırma seçeneği mevcut. İlk seçenek kredi kartıyla kripto para alma seçeneği. İkinci seçenek ise TrBinance’e de kaydolup, banka aracılığıyla TrBinance’e Türk Lirası göndermek.

Binance Bitcoin transferi nasıl yapılır?​

İki hesap birbirine bağlanır. “Binance TR hesabınıza giriş yapın” butonuna (2) tıklarsanız, Binance TR hesabınıza giriş yaptıktan sonra Cüzdan > Bakiyeler > Binance Transfer sekmesinden Binance Global (binance.com) ve Binance TR (trbinance.com) hesaplarınızı birbirine bağlayabilirsiniz.
Bitcoin işlemi nasıl yapılır?
Bitcoin para çekme nasıl oluyor? Para Çekme Nasıl Yapılır sorusunun cevabından önce hesabımıza giriş yaparak sağ üst bölümden Cüzdan butonuna tıklıyoruz. Daha sonra sol taraftaki listeden Çekme butonuna tıklayarak para çekme kısmına geliyoruz. Para çekme bölümüne geldikten sonra üst kısımdan BTC’yi seçiyoruz.
BinanceTR’ye TL yükleyip, bu TL’leri USDT’ye çevirdikten sonra Binance hesabınıza atmanız gerekiyor. Binance hesabınız varsa, BinanceTR hesabınız 2-3 dk içerisinde oluşturulabiliyor.
Binance başka hesaba transfer nasıl yapılır?
Binance’te Dahili Transfer Nasıl Yapılır?
- Binance hesabınıza giriş yapın ve [Cüzdan] – [İtibari Para ve Spot] bölümüne gidin.
- 2. [Çekme] öğesine tıklayın.
- 3. Çekmek istediğiniz coini seçin.
- Sonrasında, diğer Binance kullanıcısının alıcı adresini girin veya adres defteri listenizden bir seçim yapın.
- Ağı seçin.

Binance işlem nasıl yapılır?​

Binance hesabınıza giriş yapmak için sayfanın sağ üst köşesinde bulunan [Giriş yap] seçeneğine tıklayın. Ardından, ana sayfada bulunan herhangi bir kripto para birimine tıklayın ve doğrudan ilgili para biriminin spot işlem sayfasına gidin. İşlem sayfasının arayüzü bu şekildedir. Piyasa ve İşlem çiftleri.

Geri