- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Birim doz ilaç sistemi nedir?
PillPick Birim Doz İlaç Yönetim Robotu, paketleme ve dağıtım esnasında oluşabilecek ilaç hatalarını engelleyerek hasta güvenliğini artırır. PillPick, birim doz ilacın barkodlanması, paketlenmesi, depolanması ve dağıtımında fiziksel teması minimum düzeye indirir.Otomatik ilaç dağıtım ve izleme sistemleri nedir?
Bu sistem hastanelerde yatarak tedavi gören hastaların ilaçlarını tek bir merkezden günlük olarak hazırlamak amacıyla kullanılmaktadır. Otomatik ilaç dağıtım kabinleri ise hastanelerde kliniklere konumlandırılarak merkezi eczaneden kontrol edilmektedir.Pyxis sistemi nedir?
Bulgular: Pyxis Medstation, hasta bakım alanları boyunca bulunan güvenli depolardır. Bu sistem hemşirelerin iş yükünün azalmasına, ilaçların zamanında uygulanmasına, tek erişimli çekmece özelliği ile narkotik ilaçlarda sadece bir ilaca erişim sağlamasına, yanlış ilaç alımını engellemesine olanak sağlar.
Alarmlı ilaç yönetim cihazları ne işe yarar?
Ürün tanıtımı & özellikleri: Zaman ayarlı hap hatırlatıcısı, ilacı zamanında almanızı ve hapları, tabletleri temiz ve kullanışlı bir şekilde saklamanızı hatırlatır. Ayarlanabilir 4 grup zamanlayıcı, 28 ızgara tasarımı (7 gün x 4 kez/gün), iş ve seyahat için uygundur.
Ilaç bilgi sistemi genel işlevleri nelerdir?
Eczane bilgi sistemiIlaç yönetim sistemleri nelerdir?
Kapalı döngü ilaç yönetim sistemi ilaçların eczaneden servislere ve hasta başına kadar gerçek zamanlı izlenebilmesine olanak sağlayan hasta güvenliği ve ilaç güvenliğini artırırken hastanenin maliyetlerini düşüren bir sistemdir.Pyxis otomasyon sistemi nedir?