AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Birikim varlik sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Birikim varlık sahibi kim?​

2017 yılından bu yana BDDK kararı ile faaliyet izni alarak çalışmalarını sürdüren Birikim Varlık Yönetim şirketi, 2012 yılında Altınhas Holding tarafından BDDK izni ile devralınmıştır.
Borcum varlik sirketine Aktarilmis ne demek?
Kredi borçlarının ödenemediği durumlarda, bankalar sermayelerini güçlendirmek adına, tahsili gecikmiş alacaklarını bu konuda uzman kuruluşlara yani Varlık Yönetim Şirketlerine satarlar.

Hangi varlık yönetimine borcum var?​

Eğer bir Varlık Yönetim Şirketi’ne borcunuz olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki şirketleri arayarak ve/veya e-posta göndererek borcunuzu sorgulatabilirsiniz. İletişime geçtiğiniz halde size dönüş sağlanmadığını düşünüyorsanız[email protected]hesabımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Birleşim varlık kime ait?
Varlık Yönetimi Hakkında ile Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. adı altında birleşmiştir. Birleşim Varlık Yönetim A.Ş.’nin %100’ü Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na aittir.

Varlık şirketlerine ödeme nasıl yapılır?​

Dosya yetkilinizle görüşerek telefonla veya internet sitemiz üzerinden ödeme planınızı oluşturabilirsiniz. Kabul ettiğiniz teklife göre hazırlanan protokol dökümanı, talep etmeniz durumunda faks veya e-posta yoluyla sizinle paylaşılır. Tercih ettiğiniz banka ve ödeme yöntemine göre detaylı bir SMS iletilir.
Varlık şirketine devredilen borç ödenmezse ne olur?
Varlık yönetim şirketine devredilen borcunuzu karşılıklı anlaştığınız koşullarda ödemezseniz ise bir sonraki aşamada hukuk büroları devreye girecektir. Borcunuzu devralan bir avukatlık şirketi sizinle iletişime geçecek ve borcun tahsili için yasal işlem başlatacaktır.

Bilal Kamburoğlu kimdir?​

Bilal Kamburoğlu – Genel Müdür Yardımcısı – BİRLEŞİM VARLIK YÖNETİM AŞ.( TMSF) | LinkedIn.
Yapı kredi Bankası hangi varlık şirketi ile çalışıyor?
Yapı Kredi bankasına olan borçlarım gelecek varlık yönetimine devredildi.

Dünya Varlık borcu ödenmezse ne olur?​

İlk taksit ödemesinden sonraki aylık taksitlerin herhangi birinin ödemesini geciktirirseniz; taksit tarihinden itibaren 15. iş gününe kadar ödeme yapmadıysanız ya da taksit tutarının P’sinden düşük bir tutar ödediyseniz protokol bozulur.
Gelecek varlık sahibi kim?
Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. bir Fiba Grubu iştirakidir. Fiba Grubu’nun finans sektöründeki yatırımları bankacılık, leasing, faktoring, sigortacılık ve tahsili gecikmiş alacakların takibi alanlarındayken, finans dışı yatırımları perakendecilik, gayrimenkul, yenilenebilir enerji ve turizm sektöründedir.

Varlık fonu şirketleri icraya verebilir mi?​

Müşteriler borçlarının ilgili Varlık Yönetim Şirketine devredildiğini banka şubelerinden teyit edebilirler. Varlık Yönetim Şirketleri icra ve dava dosyalarında işlem yapabilmek için alacağın devir alındığını gösteren temlik beyanını ilgili dosyaya ibraz etmek zorundadır.
Varlık sirketine borcum var mi?

Dünya varlık hangi bankalarla anlaşmalı?​

AKBANK (Dünya Varlık kurum kodu: 4138) (Dünya Varlık sube içi Kurum Kodu: 7004138)
Varlık Fonu devredilen borç ödenmezse ne olur?

Varlık şirketleri icraya verebilir mi?​

Varlık şirketleri yasal mı?
BANKACILIK Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK), Varlık Yönetim Şirketlerinin Kuruluş Ve Faaliyet Esasları ile Devralınacak Alacaklara İlişkin İşlemler Hakkında yönetmelik dün Resmi Gazete’de yayımlandı. Varlık yönetim şirketleri; banka ve diğer mali kuruluşların kredi alacaklarını devralabiliyorlar.

İcra borcu başkasına devredilir mi?​

Devralan alacaklı aynı zamanda alacak hakkı üzerinde tasarruf yetkisi kazanır. Böylece alacakla ilgili olarak devir, icra ve dava işlemlerini de devralan kişi yapma yetkisine sahiptir. Bir icra takibi başlatıldıktan sonra da, takibe konu olan hakkın devredilmesi mümkündür.
Varlık şirketleri icra takibi yapabilir mi?

Geri