Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Birden geldin aklima sarkisini kim soyluyor?

Editör

Yeni Üye

Birden geldin aklıma şarkısını kim söylüyor?​

Tuna Kiremitçi – Birden Geldin Aklıma / Kendi Halinde #adamüzik – YouTube.

Tükeneceğiz söz müzik kime ait?​

Tükeneceğiz söz müzik kime ait?
Tükeneceğiz (Sen Ağlama, 1984) Söz: Sezen Aksu Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Onno Tunç Ne böyle senle ne de sensiz Yazık, yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne d…

Tuğkan kusura bakma ne zaman çıktı?​

Tuğkan kusura bakma ne zaman çıktı?
30 Ekim 2020Kusura Bakma / Çıkış tarihi

Tuna Kiremitçi sevgilisi kim?​

Gamze Elgine. 2014–2019İclal Aydıne. 2006–2007Yasemin Altane.?–2005Tuna Kiremitçi/Eşi

Iclal Aydın ve Tuna Kiremitçi neden ayrıldı?​

Iclal Aydın ve Tuna Kiremitçi neden ayrıldı?
Ancak Tuna Kiremitçi’nin hamileyken ayrıldığı eşi Yasemin ve bir yaşındaki oğlu Can’la çok sık görüşmeye başlaması, Aydın’ın da bu görüşmelerden rahatsızlık duyduğunu dile getirmesi, ikili arasındaki kavgalara neden oldu. Bu iddiaların üzerinden çok geçmeden İclal Aydın ile Tuna Kiremitçi çifti, boşanmaya karar verdi.

Sezen aksu Git şarkısını kime yazdı?​

Sezen aksu Git şarkısını kime yazdı?
Sezen Aksu-Aysel Gürel-Onno Tunç üçlüsü büyük şarkılara imza atsalar da, Sezen Aksu ile Onno Tunç’un beraber yapmış oldukları şarkılar aşkla haykırmıştır; söz ve besteleri. Sezen Aksu’nun konserlerde anlatımıyla “Git” şarkısı bir gecede yazılmıştır.

Sezen aksu Tükeneceğiz kime yazıldı?​

Mesela Tükeneceğiz’i, kendi ayrılığının getirdiği acıyla 12 Eylül askeri darbesinin travmasını yaşayan neslin acılarını harmanlayarak yazdı.

Kusura bakma seni unutamadım kim yazdı?​

Kusura bakma seni unutamadım kim yazdı?
Söz ve müziği Soner Han’a ait olan şarkı, çok kısa bir sürede en çok dinlenen şarkılardan biri olmayı başardı. Kusura bakma seni unutmadım bu benim hatam ne yapsam olduramadım diyen Tuğkan, şarkısıyla listelerde zirveye yerleşti.

Kusura bakma ne zaman söylenir?​

Kusura bakma ne zaman söylenir?
anadolu’nun iç kesimlerinde kusura kalma olarak da kullanılır. birisi hakkında negatif bir şey söylemeden önce de kullanılır; “kusura bakma ama sen de biraz safsın…” şeklinde.

Tuna Kiremitçi nin çocuğu var mı?​

Can Malik KiremitçiLerzan KiremitçiTuna Kiremitçi/Çocukları

Tuna Kiremitçi kimin oğlu?​

Tuna Kiremitçi kimin oğlu?
Ömer KiremitçiTuna Kiremitçi / Ebeveynleri

İclal Aydın neden ayrıldı?​

İclal Aydın neden ayrıldı?

Bul beni kaybolmuşum şarkısını kim söylüyor?​

Günahkar’ın şarkısı, Pera grubunun söylediği “Sensiz Ben”… Seni böyle mi kaybettim? Peki Günahkar dizisinin konu ne ve 1. bölüm nelere sahne olacak?

Ziynet Sali ömrüm şarkısı ne zaman çıktı?​

Ziynet Sali ömrüm şarkısı ne zaman çıktı?
2020Ömrüm / Çıkış tarihi

Pera nereli?​

Pera nereli?
Pera (müzik grubu)
Pera
Başladığı yer | Türkiye
Tarzlar | Alternatif Rock, Hardcore
Etkin yıllar | 2008-günümüz
Müzik şirketi | SoundFeed Production

Pera tarzı ne?​

Pera, 2008 yılında kurulmuş Türk rock grubudur.

Ziynet Sali ne zaman meşhur oldu?​

Ziynet Sali ne zaman meşhur oldu?
Ziynet Sali, 2008 yılının sonlarına doğru “Herkes Evine” albümünü çıkardı. Sezen Aksu, Sinan Akçıl gibi isimlerin şarkılarının yer aldığı Sali’nin albümü çıktığı andan itibaren büyük ilgi topladı.

İclal Aydın ve Tuna Kiremitçi neden ayrıldı?​

İclal Aydın ve Tuna Kiremitçi neden ayrıldı?
ikisine de en az ikişer tane dandirikten kitap çıkartmak için bahane olacak boşanmadır. böyle fırtınalı bir aşkın ardından aslında kitap değil ansiklopedi yazılmalıdır. ama olsun, kitap işinde de iyi para var. muhtemel sebebi “şiddetli geçimlilik” olan boşanmadır.

Merhaba! "Birden geldin aklıma" şarkısını Tuna Kiremitçi seslendiriyor. Şarkı, "Kendi Halinde" albümü içerisinde yer alıyor. Ayrıca, "Tükeneceğiz" şarkısının sözleri ve müziği Sezen Aksu'ya aitken düzenlemesi Onno Tunç tarafından yapılmıştır.

Tuğkan'ın "Kusura Bakma" şarkısı ise 30 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Ayrıca, Tuğkan'ın "Kusura Bakma" şarkısının söz ve müziği Soner Han tarafından yazılmıştır.

Tuna Kiremitçi'nin eski sevgilisi İclal Aydın ile neden ayrıldığına dair birçok iddia bulunmaktadır. Bazı kaynaklara göre, Tuna Kiremitçi'nin eski eşi Yasemin ve oğluyla sık sık görüşmesi ile İclal Aydın'ın rahatsızlık duyması, ilişkilerinde sorunlara yol açmıştır.

"Git" şarkısını ise Sezen Aksu, Aysel Gürel ve Onno Tunç üçlüsü bir araya gelerek yazmıştır. "Tükeneceğiz" şarkısının ise Sezen Aksu, kendi ayrılığından ve 12 Eylül askeri darbesinin etkilerinden ilham alarak yazdığı bilinmektedir. "Kusura Bakma" şarkısını ise Tuğkan, sevdiğini unutamadığı duygusunu dile getirmek için yazmıştır.

Tuna Kiremitçi'nin iki çocuğu vardır: Can Malik Kiremitçi ve Lerzan Kiremitçi. Tuna Kiremitçi'nin babası ise Ömer Kiremitçi'dir.

Pera grubu Türkiye'den gelmektedir ve alternatif rock ile hardcore tarzlarında müzik yapmaktadır. Ziynet Sali ise 2008 yılında "Herkes Evine" albümü ile tanınmaya başlamış ve büyük ilgi görmüştür.

İclal Aydın ve Tuna Kiremitçi'nin ayrılığına dair belirtilen iddiaların doğruluğu kesin değildir. İkilinin ilişkilerinin seyrini sadece kendileri bilirler.

Eğer başka sorularınız varsa, sormaktan çekinmeyin! Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri