AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Birden fazla PDF dosyasi nasil birlestirilir?

Editör

Yeni Üye

Birden fazla PDF dosyası nasıl birleştirilir?​

Dosyaları birleştirmek için Acrobat DC’yi açın: Araçlar sekmesini açın ve “Dosyaları birleştir” seçeneğini belirleyin. Dosya ekleme:”Dosyaları Ekle” öğesini tıklatın ve PDF’nize eklemek istediğiniz dosyaları seçin. PDF’leri ya da PDF’lerden ve diğer dosyalardan oluşan bir grup belgeyi birleştirebilirsiniz.

Ücretsiz PDF nasıl oluşturulur?​

PDF dosyaları oluşturma:
- Acrobat’ı açın ve “Araçlar” >”PDF Oluştur” seçeneklerini belirleyin.
- Tek dosya, birden çok dosya, tarama veya başka seçenekler de dahil olmak üzere PDF’sini oluşturmak istediğiniz dosya türünü seçin.
- Dosya türüne bağlı olarak “Oluştur” veya “İleri” seçeneğini tıklatın.

Herhangi bir PDF’ye bir sayfa eklemek gerekir?​

Herhangi bir PDF’ye bir sayfa eklemek gerekir?
PDF’leri birleştirmek veya bir PDF’e bir sayfa eklemek için genelde pahalı yazılımlar satın almanız gerekir. Bu çevrimiçi hizmet ücretsizdir. Evet gerçekten – rica ederiz. Buluttaki sunucularımız siz dosyalarınızı birleştirdikten sonra pdf oluşturma işini ele alacaktır.

Ne işe yarar? PDF dosyalarını birleştirin?​

Ne işe yarar? PDF dosyalarını birleştirin?
PDF dosyalarını ücretsiz ve herhangi bir gizli maliyet olmadan birleştirin. Kayıt işlemi yok, her şey tamamen anonim. Zamanın para olduğunu ve hızlı dönüşümlere ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Sunucularımız hızlı çalışıyor ve gecikme yok. Kimse dosyalarınıza erişemez, PDF dosyaları makineler tarafından birleştirilir ve birkaç saat sonra silinir.

Birleştirme, PDF dosyalarını birleştirin?​

Birleştirme… PDF dosyalarını ücretsiz ve herhangi bir gizli maliyet olmadan birleştirin. Kayıt işlemi yok, her şey tamamen anonim. Zamanın para olduğunu ve hızlı dönüşümlere ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Sunucularımız hızlı çalışıyor ve gecikme yok.

Orijinal PDF’ye yeni bir ad yazın.?​

Orijinal PDF’yi ayrı bir dosya olarak bırakmak için Farklı Kaydet ‘i seçin ve birleştirilen PDF için yeni bir ad yazın. Açık bir PDF’ye varolan bir dosya da ekleyebilirsiniz. Dosya simgesini doğrudan gezinme bölmesindeki Sayfa Minik Resimleri paneline sürükleyin.

PDF dosyalarını birleştirmek için Adobe Acrobat DC programını kullanabilirsiniz. Aşağıda adım adım birleştirme işlemini gerçekleştirmek için yapmanız gerekenleri sıralıyorum:

1. Acrobat DC programını açın.
2. Üst menüde bulunan "Araçlar" sekmesini tıklayın.
3. Açılan listeden "Dosyaları birleştir" seçeneğini seçin.
4. "Dosyaları Ekle" öğesini tıklayarak birleştirmek istediğiniz PDF dosyalarını seçin.
5. Seçtiğiniz PDF dosyaları Acrobat programına eklenecektir. İstenilen sırayla düzenlemek için sürükle-bırak yapabilirsiniz.
6. Dosyaları birleştirmek için "Dosyaları Birleştir" veya "Birlestir" seçeneğini kullanın.
7. Yeni birleştirilmiş PDF dosyasını kaydetmek için "Farklı Kaydet" seçeneğini kullanın ve istediğiniz yeni adı verin.

Ayrıca, ücretsiz bir şekilde PDF dosyaları oluşturmak için de Adobe Acrobat programını kullanabilirsiniz. Yine adım adım işlemi sıralayarak anlatayım:

1. Acrobat DC programını açın.
2. Üst menüde bulunan "Araçlar" sekmesini tıklayın.
3. "PDF Oluştur" seçeneğini belirleyin.
4. Oluşturmak istediğiniz dosya türünü seçin (tek dosya, birden çok dosya, tarama vb.).
5. Dosya türüne bağlı olarak "Oluştur" veya "İleri" seçeneğini tıklayın.
6. Oluşturulan PDF dosyasını istediğiniz şekilde düzenleyin ve kaydedin.

PDF birleştirme ve oluşturma işlemleri üzerinde detaylı bilgi verdim. Eğer başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.