AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bir uretim tesisinde calisan bir makine muhendisinin gorev ve sorumluluklari neler olmalidir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bir üretim tesisinde çalışan bir makine mühendisinin görev ve sorumlulukları neler olmalıdır?​

Hemen her sektörde ihtiyaç duyulan üretim mühendisinin başlıca görev ve sorumlulukları şöyledir:
Hangi mühendislikte iş var?
SİZCE HANGİ MÜHENDİSLİKTE DAHA FAZLA İŞ İMKANI VAR?

Hangi mühendisliğin iş imkanı daha fazla?​

Kariyer İmkanı Sunan En İyi 10 Mühendislik Alanı
- Nükleer Mühendislik.
- Çevre Mühendisliği.
- 3. Yazılım Mühendisliği.
- Petrol Mühendisliği.
- Havacılık ve Uzay Mühendisliği.
- Biyomedikal Mühendislik.
- Deniz Mühendisliği.
- 8. Robotik Mühendisliği.
Üretim imalat mühendisi ne iş yapar?
İmalat Mühendisleri çalıştıkları kurum içerisinde üretim planlaması, üretim verimlilik analizleri, üretim sürecinin iyileştirilmesi, malzeme ihtiyaçlarının giderilmesi, personellerin organize edilmesi ana görevleridir.
Makine mühendislerinin, mühendislik fakültelerinde lisans eğitimi tamamlamış olması gerekmektedir. Ayrıca hesap işlerinde başarılı, uzun sürecek işlerde odaklanma sorunu yaşamayan, ekip çalışmalarına yatkın, bilgisayar başında saatlerce çalışabilecek kişiler olmalıdır.
Hangi mühendislik daha kolay iş bulur?
En çok kazandıran 6 mühendislik dalı

Hangi mühendislik geleceği parlak?​

Kimya mühendisliği, günümüzde kariyer olanakları en geniş ve en iyi mühendislik bölümleri arasındadır. Kimya mühendisliği, genel olarak kimya bilimi ile fizik, matematik, ekonomi, biyoloji gibi bilimleri birleştirerek çevresel, endüstriyel ve teknolojik sorunlara çözümler üretmeye çalışır.
Imalat mühendisliği nerede çalışır?
İmalat Mühendisleri imalat yapan her alanda görev alabilir. İmalat Mühendislerinin genellikle çalışma alanları başta otomotiv, uçak, beyaz eşya, tarım veya makine imalat sektörü, elektronik malzeme ve demir çelik olmak üzere pek çok sektörde çalışabilirler.

Üretim mühendisi ne kadar maaş alır?​

Endüstri ve üretim mühendisleri, işe yeni başlandığında genel olarak aylık net ₺1.936 ile ₺3.512 arasında para kazandırır. 5 yıllık hizmetten sonra bu rakam, 45 saatlik bir çalışma haftası için aylık ₺2.308 ile ₺3.943 arasındadır.

Geri