AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bir tweete nasil cevap verilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bir tweete nasıl cevap verilir?​

Bir Tweete yanıt simgesine tıklayarak veya dokunarak yanıt verebilirsiniz….
- Yanıtlamak istediğiniz Tweeti bulun.
- Yanıt simgesine tıklayın.
- Tweet oluşturma kutusu açıldığında mesajınızı yazın ve göndermek için Yanıtla’ya tıklayın veya dokunun.

Tweetçi ne demek?​

“Tweet atma” veya “Tweetlemek” Twitter üzerinde yer alan üyelerin gönderi yapması anlamına gelmektedir. Twitter üzerinde kullanıcıların birçok faaliyeti olmasına karşın gönderi biçimi olarak tek biçim olarak kabul edilen Tweet, bulunmaktadır.

Bir Kişiye tweet nasıl atılır?​

Bir Kişiye tweet nasıl atılır?
Eğer bir kişiyi tweetinize ekleyerek paylaşım yapmak istiyorsanız önce @ tuşuna basarak kişinin Twitter adını yazmanız yeterli olacaktır. Yine birine cevap yazmak için tweetin altında bulunan cevapla tuşuna basabilirsiniz. Retweet yapmak için de tweet altında bulunan butonlardan retweet olana basılmalıdır.

Bir programa nasıl tweet atılır?​

Bir programa nasıl tweet atılır?
Tweet paylaşma
- Adım 1. Anasayfa zaman akışınızdaki bir Tweette veya bir Tweetin ayrıntılarında, paylaş simgesine dokunun.
- Adım 2. En sık mesajlaştığınız hesapların hızlı paylaşım listesinden bir alıcı seçin.
- Adım 3. Mesajınıza Yorum ekleme seçeneğiniz vardır.
- Adım 4. Gönder’e dokunun.

FAV olmak ne demek?​

FAV (Favori) Tweet’lerin altında bulunan küçük yıldız simgesinin aracılığı ile yapılan FAV, favorime ekledim anlamına geliyor. Bu terim bazı kullanıcılara göre bir konu hakkında teşekkür anlamına gelirken bazıları için “beni güldürdü” anlamına gelebilir.

Twitter fav grubu nasıl yapılır?​

Gezinti çubuğundaki Listeler öğesine tıklayın. Üstteki Yeni Liste oluştur simgesine tıklayın. Listeniz için bir isim belirleyin ve Listenizin kısa açıklamasını girin. Liste adları 25 karakteri geçemez veya sayıyla başlayamaz.

Retweet yapınca ne oluyor?​

Retweet yapınca ne oluyor?
Twitter’ın Retweet simgesini kullandığınızda, Retweetiniz veya Alıntı Tweetiniz paylaştığınız Tweeti işaret eder. Biri Alıntı Tweetinize yanıt verdiği zaman, orijinal Tweetin yazarı otomatik olarak sohbete eklenmez. Orijinal Tweetin yazarını eklemek istiyorsanız kullanıcı adından bahsetmeniz gerekir.

RT atmak ne demek?​

RT atmak ne demek?
Kendi Tweetlerinizi veya başka birinin Tweetlerini Retweetleyebilirsiniz. İnsanlar bazen başkasına ait bir içeriği paylaştıklarını belirtmek için Tweetlerinin başına “RT” yazarlar. Bu resmî bir Twitter komutu veya özelliği olmasa da, kullanıcıların başkalarının Tweetini alıntıladıklarını gösteren bir işarettir.

Twitter’da Taga nasıl yazılır?​

Hashtag, diyez (#) sembolünün ardından boşluk bırakılmadan gelen kelime ve ifadelere denir. Twitter konu başlıklarını ve anahtar kelimelerini bu şekilde belirtir ve tweetleri yazıldıkları etiketler ile gruplandırır.

Kişiye özel tweet atılır mı?​

Twitter artık tweet’leri direkt mesajla kişiye özel olarak paylaşmanıza izin veriyor.

Tweet'lere cevap vermek oldukça basit ve kullanıcı dostu bir işlemdir. İşte adım adım nasıl yapabileceğinizi anlatan adımlar:

1. İlk olarak, cevap vermek istediğiniz tweeti bulun. Tweetin alt kısmında "yanıtla" simgesini göreceksiniz. Bu simge genellikle bir ok işareti şeklindedir.

2. "Yanıtla" simgesine tıklayarak ya da dokunarak tweete cevap verme işlemini başlatabilirsiniz.

3. Tweet oluşturma kutusu açılacaktır. Buraya cevabınızı yazabilirsiniz. Karakter sınırlamasına dikkat ederek düşüncelerinizi net ve açık şekilde ifade edin.

4. Mesajınızı yazdıktan sonra, "Tweetle" ya da "Yanıtla" gibi bir butona tıklayarak cevabınızı gönderebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek Twitter'da bir tweete nasıl cevap verileceğini öğrenebilirsiniz. Eğer hala yardıma ihtiyacınız varsa, sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Geri