AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir Şarkısın Sen Veli Celik Merak Etme Sen Şarkısı 7 Temmuz

haberci

Yeni Üye
Veli Celik 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen
Bir Şarkısın Sen Veli Celik Merak Etme Sen Şarkı Sozu
Bakışların bana biraz cesaret versin
Korkuyorum sana aşktan soz etmeye ben
Bir sevdiğin varsa ne olur soyle soyle
Giderim bu diyardan merak etme sen
Toprak olur taş olurum
Yolunda yoldaş olurum
İstersen gardaş olurum
Merak etme sen
Her baharın hazan olsa
Kara bağrın alev olsa
Gurbet bana olum olsa
Merak etme sen
Toprak olur taş olurum
Yolunda yoldaş olurum
İstersen gardaş olurum
Merak etme sen

Veli Çelik'in "Bir Şarkısın Sen" adlı şarkısının sözlerini paylaştınız, bu şarkı 7 Temmuz'da seslendirilmiş. Şarkının sözleri oldukça duygulu ve içten bir aşk ifadesi taşıyor. Şarkıda anlatılan duyguları yorumlamak gerekirse, birine duyulan derin sevgi ve bağlılık hissediliyor. Sözlerdeki "Bakışların bana biraz cesaret versin, Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben" dizeleri, duyguları açığa çıkarmanın zorluğunu ve çekinceleri anlatıyor gibi.

Şarkının devamındaki dizelerde ise sevilen kişinin duygularını anlatmasının istendiği, aşkı ifade etme cesareti oluştuğunda her türlü zorluğa katlanmaya hazır olduğu vurgulanıyor. "Toprak olur taş olurum, Yolunda yoldaş olurum, İstersen gardaş olurum, Merak etme sen" bölümü ise sevdiği kişiye her türlü desteği verebileceğini, onun yanında olacağını ifade ediyor.

Son kısımlarda ise "Her baharın hazan olsa, Kara bağrın alev olsa, Gurbet bana olum olsa, Merak etme sen" dizelerinde; tüm olumsuzluklara rağmen sevdiği kişinin yanında olmaya hazır olduğu belirtiliyor. Şarkının genelinde sevilen kişiye duyulan derin sevgi, bağlılık ve ona destek olma isteği vurgulanıyor. Bu şarkı gerçekten duygu yüklü ve etkileyici bir anlatıma sahip.