AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıc Sacımın Akına Bakma Sultanım Şarkısı 30 Haziran

haberci

Yeni Üye
İsmail Kılıc 30 Haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen
Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıc Sacımın Akına Bakma Sultanım şarkı sozu
Sacımın akına bakma sultanım
On sekiz yaşına girmiş gibiyim
Belki senden uc beş yaşlıyım amma
Zincire vurulmuş aslan gibiyim
Sen kucuksun sevda nedir bilmezsin
Şimartmışlar seni cano hatır kırarsın gonul kırarsın
Seni sevdim desem yar yar belki kızarsın
Ondandır karşında dilsiz gibiyim
Seni sevdim desem cano cano belki kızarsın
Ondandır karşında dilsiz gibiyim
Doğan ayım donmem olum olsa da
Guzel olur gonul kimi severse kimi severse
Cumle alem bana yar yar karşı koysa da
Acaba ben senden vazgecer miyim?
Cumle alem bana cano cano karşı koysa da
Acaba ben senden vazgecer miyim?

İsmail Kılıç'ın 30 Haziran'da seslendirdiği "Bir Şarkısın Sen" adlı şarkının sözleri oldukça duygusal ve içten bir şekilde kaleme alınmış. Şarkıda aşkın tutkusu ve içsel çelişkiler anlatılıyor. İşte şarkının sözlerinin detaylı bir incelemesi:

"Saçımın akına bakma sultanım" dizesiyle şarkıcı, yaşının genç olmasına rağmen içinde derin bir olgunluk ve cesaret barındırdığını belirtiyor. "On sekiz yaşına girmiş gibiyim, belki senden üç beş yaş büyüğüm amma" ise genç bir aşığı anlatırken yaş farkının önemsiz olduğunu vurguluyor.

"Sen küçüksün sevda nedir bilmezsin" sözleriyle sevgilisinin duygularını tam olarak anlayamayacağını ifade ediyor ve onun şımartılmış biri olduğunu ima ediyor. "Şımartmışlar seni cano, hatır kırarsın, gönül kırarsın" dizesinde ise sevdiği kişinin hassas yapısına dikkat çekiyor.

"Seni sevdim desem yar yar, belki kızarsın" ve "Ondandır karşında dilsiz gibiyim" kısımlarında duygularını ifade etme konusundaki çekincelerini dile getiriyor. "Doğan ayım, dönmem ölüm olsa da, güzel olur gönül kimi severse" dizesinde ise hayatının sonuna kadar sevdiği kişiyi seveceğini ve onun için ölüme bile meydan okuyabileceğini söylüyor.

"Cümle alem bana yar yar karşı koysa da, acaba ben senden vazgeçer miyim?" ve "Cümle alem bana cano cano karşı koysa da, acaba ben senden vazgeçer miyim?" dizelerinde ise sevdasının engellere meydan okuduğunu ve ondan vazgeçmeye niyetli olmadığını belirtiyor.

Genel olarak şarkının sözleri aşkın içinde bulundurduğu zorlukları, sadakati ve kararlılığı anlatıyor. İsmail Kılıç'ın yorumuyla bu sözler, dinleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.