AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir Şarkısın Sen Berna Bağdat Yolu Şarkısı 7 Temmuz

haberci

Yeni Üye
Berna'nın 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen
Bir Şarkısın Sen Berna Bağdat Yolu Şarkı Sozu
Bir bakış baktın,
Kalbimi yaktın
Aşkın kemendini boynuma taktın
Bahcende gulun,
Kapında kolen
Olmaya razıyım,
Sevgilim senin
Canım fedadır senin yoluna
Gunahlarında benim
boynuma
Cıkalım seninle bağdat yoluna
Sen bir şahinsin ben garip serce
Attın kalbime demirden pence
Mehtap senin guzel yuzunde
Seyretsem neolur senin dizinde
Bahcende gulun kapında kolen
Olmaya razıyım sevgilim senin
Canım fedadır senin yoluna
Gunahlarında benim
boynuma
Cıkalım seninle Bağdat yoluna
Sen bir şahinsin ben garip serce
Attın kalbime demirden pence

"Bir Şarkısın Sen" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Berna'nın 7 Temmuz'da söylediği bu güzel şarkının sözleri oldukça duygusal ve etkileyici. Şarkının aşkı ve sevgiyi anlatan sözleriyle dinleyenleri hemen etkisi altına alıyor. Berna'nın seslendirdiği bu şarkıyla dinleyicilere derin duygular yaşatması ve etkilemesi oldukça mümkün.

Şarkının sözlerinde aşkın gücü, tutkusu ve bağlılık vurgulanmış. İki sevgilinin birlikte yaşadığı duygu dolu anları anlatan şarkı, aynı zamanda sevgilinin hayatındaki önemine vurgu yaparak ona olan sevgiyi ve sadakati ifade ediyor. "Canım fedadır senin yoluna, Gunahlarında benim boynuma" gibi ifadelerle sevginin ne kadar derin olduğu ve fedakarlık gerektirdiği hissediliyor.

Şarkıda ayrıca sevgililerin birlikte geçirecekleri güzel anları hayal etmeleri, birlikte yapacakları yolculukları düşlemeleri gibi romantik temalar da işlenmiş. "Cıkalım seninle Bağdat yoluna" ifadesiyle birlikte aşkın macera dolu bir yolculuğa benzetilmesi, sevgililere duyulan özlemi ve birlikte geçirilecek zamanı vurguluyor.

Sonuç olarak, "Bir Şarkısın Sen" şarkısı hem sözleriyle hem de melodisiyle dinleyenleri etkileyen ve duygusal bir yolculuğa çıkaran bir eser gibi görünüyor. Berna'nın bu şarkıyı 7 Temmuz'da seslendirmesi, dinleyicilerin duygusal anlamda şarkıyla bütünleşmelerine ve anlamlı bir deneyim yaşamalarına neden olmuş olabilir.