AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir Sabah Bakacaksın Ki Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Bir Sabah Bakacaksın Ki Şarkısının Sozleri
Yine guzel bir şarkı sozu paylaşıyoruz sizlerle Selahattin İcli'nin guzel bir bestesi olan Kurdilihicazkar makamında şarkının sozlerini Ayfer Sozeri yazmıştır
Bir sabah bakacaksın ki bir tanem ben yokum
Dunyayı sana bırakıyorum bir tanem
Soz aldım saatlerden sana koşacaklar
Soz aldım gecelerden seni uyutacaklar
Şarkılardan soz aldım hatırlatacaklar
Gozlerimdeki son yağmurlar pencerende
Şarkılardan soz aldım hatırlatacaklar
Beni anlatır sana bir bir ilerde
Buğday misali duştuğum yerde caresiz
Kim bilir nerelerde

Selahattin İcli'nin bestesi olan "Bir Sabah Bakacaksın Ki" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ayfer Sözeri tarafından yazılan bu güzel sözlerle şarkının duygusal atmosferine bir kez daha tanıklık etmiş olduk. Şarkının hissettirdiği aşk, ayrılık ve özlem teması oldukça etkileyici.

Bu şarkının sözlerinde sevilen kişiye veda edilirken hissedilen derin duygular ve gelecekte onun hatırlanmasıyla ilgili umutlar anlatılıyor. Şarkının ana teması olan ayrılık ve özlem, aynı zamanda geleceğe dair umutları da içinde barındırıyor. Şarkıdaki "Buğday misali düştüğüm yerde çaresiz, kim bilir nerelerde" cümlesi ise ayrılığın yarattığı çaresizlik duygusunu ve sevilen kişinin nerede olduğu hakkındaki belirsizliği vurguluyor.

Şarkının Kurdilihicazkar makamında bestelenmiş olması da duygusal etkiyi arttırıyor ve dinleyiciyi daha derin duygulara sürüklüyor. Şarkının tınısı ve sözlerinin bir araya gelerek müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşattığı kesin. Bu tür şarkıların insanın iç dünyasına dokunması ve derin duyguları harekete geçirmesi, müziğin en güçlü yanlarından biri olarak kabul edilir.

Şarkıyı dinledikçe sözlerindeki duyguları daha iyi anlayabilir ve şarkının derinliğinde kaybolabilirsiniz. Müzik, duyguları ifade etmenin en güzel yolu olduğu için bu tür eserler insanı derinden etkiler ve adeta bir yolculuğa çıkarır. Umuyorum ki bu şarkıyı dinlerken duygularınıza tercüman olabilir ve sizin için özel bir anlam kazanabilir.

Geri