AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

bir ruyaydın ama artık gunaydın

haberci

Yeni Üye
imagesbirruyaydinamaartikgunaydin5ad1b67740fe8
Bugun yine sensizlik fırtınalarıyla boğuştu yureğim isteksizce… Sensiz bir gun daha bitmiş, beynimi yine senli ve sensiz duşunceler yiyip bitirmişti Saatin uyu dercesine kulağımda cınlayan tik takları etkilemiyordu beni… Sen takılmıştın aklımın ağlarına, duşundum, zamana aldırış etmeden duşundum…
Saat iyice ilerlemişti artık… Gecenin karanlığında daha boğucuydu bu koca şehir Aklım hayır diyordu, vazgec artık ondan, gulucukler sac yine etrafına… Duşundum bir an, acaba en son ne zaman icimden gelerek kahkaha atmıştım ki… Eminim sen hayatıma girmeden onceydi!!!
Sen neydin, kimdin? Karanlığımı aydınlatan ışığımdın benim Ama bu karanlığı kim cokertti benim hayatıma? Sen tabi ki!!! Ustune de, karanlığımı aydınlatan ışığımsın dediğimde gulumseyerek onayladın beni marifet yaparcasına… Gec gordum işte gulen gozlerinin ardındaki şeytanı…
Bana demiştin ya sen daha cocuksun diye, bak artık ben de buyudum Anladım ki; doğum gunumu sen unutsan da benim yaşım artıyor, alışverişe seni cağırmasam da eğlenebiliyorum gezerken, sen olmasan da cikolatanın tadı varmış… Sanırdım ki her şey seninle guzel, hayır işte dunya sensiz de donuyor Ben sensiz de yaşıyorum senle doğmadım ne de olsa…
Hadi şimdi ben isyan bayrağını cekip kovmadan cık git hayatımdan Gelişin gibi şatafatlı olmasa da olur gidişin yeter ki git… Bu kez arkandan masumca akmayacak gozyaşlarım… Bu kez ben de gideceğim senin tam aksi yonune aramızdaki mesafe iyice acılsın diye, umrumda bile olmayacak gidişin!!!
Upuzun bir ruyadan uyandım bu sabah… Ruya mı kabus mu bilmiyorum ya neyse işte… Sensiz yeni bir gune, yeni bir hayata merhaba! Gorduğum en uzun ve can yakıcı ruyaydın ve sabah oldu bittin işte İyi ki uyanmışım vakit fazla gec olmadan… Yeni gunun tum guzellikleri benim artık… Hayat ben geliyorum tum neşemle yine cıvıl cıvıl… Ohh be iyi ki uyandım, iyi ki… Gunaydın hayat gunaydın!!!
imagesbirruyaydinamaartikgunaydin5ad1b67894f7c

Geri