- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Bir rüya gördüm dün gece kime ait?
Kariyerlerine 1977 yılında başlayan Mistral müzik grubunun “Starship 109” isimli şarkısı, olmuş bize “Bir Rüya Gördüm Dün Gece.” Müzikal deneyimleri oldukça kısa süren grup, disko tarzı şarkılarıyla 70’lerin sonlarına damgasını vurmuştur.Bir rüya gördüm hangi film?
aşk tesadüfleri sever filminde nesrin cavadzade nin gayet güzel söylediği şarkı.Aşk Tesadüfleri Sever şarkıları kim söylüyor?
Nesrin Cavadzade ve Elif Doğan, ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ filmi için şarkı söyledi. Nesrin Cavadzade ve Elif Doğan, ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ filmi için şarkı söyledi. İkili, 1960’lara ait ‘Bir Rüya Gördüm’ parçasını, hem seslendirdi hem de klibi için yeniden kamera karşısına geçti.
Bir rüya gördüm hangi yıl?
Dün Gece Bir Rüya Gördüm – film 2006 – Beyazperde.com.
Bir rüya gördüm kimin eseri?
Nesrin CavadzadeBir Rüya Gördüm/SanatçılarMüslüm Gürses Nilüfer şarkısı hangi albümde?
Müslüm Gürses’in 15 Nisan 2006`da Pasaj Müzik’ten Aşk Tesadüfleri Sever albümündeki, sözlerini Murathan Mungan’ın yazdığı, müziği Sunay Özgür’ün yaptığı şarkıdır.Aşk Tesadüfleri Sever 2 ne anlatıyor?
AŞK TESADÜFLERİ SEFEVER 2 KONUSU 1960’lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkılıyor. Sema ve Niko geçmişte birbirini seven ancak aşkları imkânsız bir hâle gelmiş iki gençtir. Çünkü dönemin siyasi hassasiyeti dolayısıyla bir Türk-Rum gerginliği yaşanmaktadır.
Müslüm Gürses Affet şarkısı hangi albüm?
Bu albümde Bir Ömür Yetmez, Affet, Nilüfer, Sebahat Abla, Kadınım, Aşk Tesadüfleri Sever şarkıları öne çıkan şarkılardır….Aşk Tesadüfleri Sever (Müslüm Gürses albümü)
Başrollerinde Mert Fırat ve Melisa Sözen’in yer aldığı, 6 Mart’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Bir Varmış Bir Yokmuş filmi için Mert Fırat Müslüm Gürses’in ünlü şarkısı Nilüfer’i seslendirdi.
Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan film, sanat ekibinin titiz çalışmalarla ortaya çıkardığı dekorları ve özenle seçilmiş mekânlarıyla izleyenleri zamanda yolculuğa çıkarıyor. Hikâyesi ilk filmde olduğu gibi İpek Sorak’a ait olan “Aşk Tesadüfleri Sever 2”nin senaryosu yine Nuran Evren Şit’in imzasını taşıyor.
Aşk Tesadüfleri Sever filmi gerçek mi?
Aşk Tesadüfleri Sever’in ilk filmini bundan dokuz yıl önce 2011’de izlemiştik. Üzerinden yıllar geçti ama halen hatırlanan aşk hikayelerinden biri. Gerçek hayattan izler taşıması da cabasıydı elbette. İpek Sorak’ın hikayesini Nuran Evren Şit kaleme almış ve Ömer Faruk Sorak çekmişti.