- Konu Yazar
Bir program bilgisayara nasıl kurulur?
Yükleme otomatik olarak başlatılmazsa genellikle Setup.exe veya Install.exe olarak adlandırılan program kurulum dosyasını bulmak için diske göz atın. Yüklemeyi başlatmak için dosyayı açın. Diski bilgisayarınıza takın ve ekranınızdaki yönergeleri izleyin. Bir yönetici parolası girmeniz istenebilir.Windows 10 ile gelen uygulamalar nasıl kaldırılır?
- Başlangıç butonunu seçin, ardından Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamalar ve özellikler’i seçin. Alternatif olarak yalnızca bu makalenin alt kısmındaki kısayol bağlantısına tıklayın.- Kaldırmak istediğiniz uygulamayı ve ardından Kaldır’ı seçin.
Bilgisayarda bir program nasıl silinir?
Başlat Menüsünü açmak için Başlat düğmesine tıklayın. Başlat Menüsü açıldığında Denetim Masası menüsüne tıklayın. Denetim Masası penceresi açıldığında Programlar kategorisinin altındaki Program kaldır öğesine tıklayın. Görüntülenen listeden kaldırmak/silmek istediğiniz programı seçin.
Dosya kurulum uygulaması nasıl kullanılır?
Kurulum Sihirbazı’nı kullanarak uygulamayı yüklemek veya uygulamayı daha eski bir sürümden yükseltmek için: Dağıtım kiti içindeki setup.exe dosyasını çalıştırın. Kurulum Sihirbazı başlatılır. Kurulum Sihirbazı talimatlarını uygulayın.Uygulamaları nasıl silerim?
Yüklediğiniz uygulamaları silme- Google Play Store uygulamasını açın.
- Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazı yönetin. Yönet’e dokunun.
- Silmek istediğiniz uygulamanın adına. Kaldır’a dokunun.
Windows 10 Hangi hizmetleri kapatma?
Hangi Windows 10 Hizmetleri Kapatılabilir?
- Netlogon.
- 2. Windows Insider Hizmeti.
- 3. Ebeveyn Denetimleri.
- Dokunmatik Klavye ve El Yazısı Paneli Hizmeti.
- BitLocker Sürücü Şifreleme Hizmeti.
- İndirilen Haritalar Yöneticisi.
- 7. Bluetooth Destek Hizmeti.
- 8. Perakande Gösteri Hizmeti.
Yüklenen program nasıl silinir?
Bir uygulamayı satın aldıysanız, tekrar satın almanız gerekmeden uygulamayı yeniden yükleyebilirsiniz….Yüklediğiniz uygulamaları silme- Google Play Store uygulamasını açın.
- Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazı yönetin. Yönet’e dokunun.
- Silmek istediğiniz uygulamanın adına. Kaldır’a dokunun.