Bir patates ile ne yapilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
220.896
Çözümler
3
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Bir patates ile ne yapılır?​

Patates Yemekleri – Patates ile Yapılan Yemek Tarifleri – Patatesli Yemekler

Küçük patates ile ne yapılır?​

Minik Taze Patates Tarifleri | Yemek Tarifleri
Patatesle ne yapılır kolay?
Her Haline Hayran Olduğumuz Patatesle Daha Önce Yapmadığınız 24 Farklı Tarif
- Patates Rulo Tarifi.
- Patates Pişisi Tarifi.
- Çatlak Patates Tarifi.
- Patatesten Pizza Tarifi.
- Sarımsaklı Patates Sos Tarifi.
- Puf Patates Kızartması Tarifi.
- Tarhanalı Patates Köftesi Tarifi.
- Patatesli Bomba Köfte Tarifi.
Kaynamış patatesle ne yapabilirim?
- Patates Röşti Tarifi.
- Patatesli Bomba Köfte Tarifi.
- Tepside Patates Mantısı Tarifi.
- Patates Keki Tarifi.
- Tarhanalı Patates Köftesi Tarifi.
- Ton Balıklı Patates Kavurma Tarifi.
- Fırında Patates Püreli Tavuk Sote Tarifi.

Küçük patates tavada nasıl yapılır?​

TARİFİ – NASIL YAPILIR? : Bebek patatesler biraz suda bekletildikten sonra bıçağın keskin olmayan tarafı ya da bir fırça yardımıyla güzelce yıkanıp temizlenir. Bebek patatesler bütün olarak tavaya konur. Zeytinyağı, tuz ve baharat eklenerek kısık ateşte, tavanın ağzı kapalı olarak yaklaşık yarım saat pişirilir.

Yavru patates nasıl yapılır?​

Fırında Bebek Patates Tarifi Nasıl Yapılır?
- Patatesleri çok iyi bir şekilde yıkayın.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
- Dilediğiniz kadar deniz tuzu, karabiber ve acı kırmızı toz biber serpin.
- Birkaç damla zeytinyağı damlatın.
- Tüm patatesleri birbirine değmeyecek şekilde dizin ve 1 baş sarımsağı da koyun.
Haşlama patates yemeği nasıl yapılır?
Hemen siz de indirin….Etli Patates Haşlaması Tarifi Nasıl Yapılır?
- Et doğranır, yıkanır ve 8 su bardağı su ile kaynatılır.
- Rendelenmiş soğan, tuz, karabiber ilave edilir (sıvı yağ kullanılacaksa, bu aşamada sıvı yağda eklenir).
- Etin pişmesine yakın patatesler konur ve yemeğin suyu, tuzu ayarlanır.
 
Geri
Üst