- Konu Yazar
Bir oyunu nasıl saklanır?
Ayarlar>>Ekran>>Ana Ekran>>Uygulamaları Gizle yolunu izleyerek uygulamalarınızı gizleyebilirsiniz ancak dilerseniz aynı seçeneğe ana ekran uygulamanızda da ulaşabilirsiniz. Ana ekranda uygulama çekmecesine girip ardından menüye girerseniz gizleme seçeneğini görmelisiniz.Bir uygulama nasıl saklanır?
Sağ üst kısımda yer alan “Üç nokta (seçenekler)” simgesine dokunun.- Adım 3: Burada yer alan “Ayarlar” yazısına dokunun. Burada uygulama görüntüleme ayarlarınıza da erişebilirsiniz.
- Adım 4: Karşınıza çıkan menüde yer alan “Uygulamaları gizle” yazısına dokunun.
- Adım 5: Gizlemek istediğiniz uygulamaları seçerek onaylayın.
Bilgisayarda bir uygulama nasıl saklanır?
Yapmanız gerekenler çok basit. Windows’ta gizlemek istediğiniz dosya ve klasörleri seçtikten sonra seçim üzerine sağ tıklayıp Özellikler’e tıklayın. Genel sekmesine tıklayın ve Öznitelikler bölümünde Gizli’yi seçili hale getirin. Son olarak Uygula’ya tıklayın.
Papci nasıl gizlenir?
PUBG Mobile: Oyundaki popülerlik nasıl gizlenir- Adım 2: Profil açıldıında ‘Düzenle’ düğmesine tıklayın.
- 3. Adım: “Profil Görünümü” sekmesinde “Bağlantılar” seçeneğine tıklayın. Adım: Şimdi ‘Devre Dışı Bırak’ düğmesine basın.
- PUBG Mobile’da popülerlik tablosu nasıl kontrol edilir.
Bir uygulama nasıl kaldırılır?
Yüklediğiniz uygulamaları silme- Google Play Store uygulamasını açın.
- Sağ üst taraftaki Profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazı yönetin. Yönet’e dokunun.
- Silmek istediğiniz uygulamanın adına dokunun.
- Yüklemeyi kaldır’a dokunun.
Windows 10 uygulama nasıl gizlenir?
Ana Ayarlar menüsünde “Kişiselleştirme” yi tıklayın. Kişiselleştirme’de, kenar çubuğunda “Başlat” ı tıklayın. Başlat menüsü ayarlarında, “Başlangıç Menüsünde Uygulama Listesini Göster” etiketli anahtarı bulun. “Kapalı” konuma getirmek için anahtarı tıklayın.
Gizlilik ayarlarınızı seçme
- Bilgisayarınızda Chrome’u açın.
- Sağ üstte Diğer. Ayarlar’ı tıklayın.
- Gizlilik ve güvenlik’i tıklayın.
- Kapatılacak ayarları seçin. Chrome’un bir siteyle ilgili içeriği ve izinleri nasıl işleyeceğini kontrol etmek için Site ayarları’nı tıklayın.