Bir ogrenci olarak hak ve sorumluluklarimiz nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Bir öğrenci olarak hak ve sorumluluklarımız nelerdir?​

Öğrenci, veli ve çalışanlar arasında her ne sebeple olursa olsun ayrım yapmamak. Eğitim ve öğretim sürecini okul dışına da taşımak sınırlamamak. Öğrencilerin, velilerin ve okul çalışanlarının kendilerini ve fikirlerini ifade edebilecekleri fırsatlar yaratmak. Okulun güvenilir ve temiz olmasını sağlamak.

Üniversite öğrenci hakları nelerdir?​

Hak: Öğrenciler, inanç, din, dil, ırk, engel, cinsiyet ve cinsel yönelimler gibi herhangi bir farklılıktan dolayı ayrımcılığa uğratılamaz. Üniversite akademik ve idari personelinden ve diğer öğrencilerden saygı ve eşit muamele görür. Hiçbir öğrenci onur kırıcı tutum ve davranışlara maruz bırakılamaz.
Okuldaki haklarımız:
Okuldaki sorumluluklarımız nelerdir 4 örnek yazınız?
Derslere vaktinde girmek.
Akademik sorumluluklar ne demek?
Akademik sorumluluklar nelerdir? Ödevleri- ni yapması, araç gereçlerini düzgün kullanması, arkadaşları ile uyumlu olabilmesi diyebiliriz. Akademik sorumluluklarını yerine getiren çocukların öğretmenleri ve arkadaşlarıyla da uyumlu olabildikleri göz- lemlenmiştir.

Velilerin hak ve sorumlulukları nelerdir?​

Velilerin hakları Adil ve saygılı davranışlarla karşılanmak. Çocuğuma okul ortamında nitelikli kaynaklar, eğitim ve fırsatlar sunulacağını bilmek. Düzenli aralıklarla okulun işleyişi hakkında bilgilendirilmek. Okul Aile Birliği aracılığı ile okul yönetimine yardımcı olmak ve böylelikle katkıda bulunmak.

Okulda üye olduğumuz kulüplerde hangi haklarımızı kullanabiliriz?​

Okulda üye olduğumuz kulüplerde hangi haklarımızı kullanabiliriz

Geri