AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir nobet kac ek ders?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bir nöbet kaç ek ders?​

Madde 9 – Eğitim faaliyetlerinde ek ders görevi verilen personelin nöbet tutmaları halinde her nöbet günü için 3 saat ek ders ücreti ödenir. Bu ödeme haftada 6 saati geçemez.

Öğretmen en fazla kaç nöbet tutar?​

Öğretmenlere nöbet görevi verilmesine ilişkin yönetmeliklerde herhangi bir sınırlama olmadığından okul ve kurum müdürlüklerince okulun şartları doğrultusunda haftada birden fazla nöbet görevi verilmektedir.
Pansiyon nöbet ücreti kaç saat?
Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Ve Öğretmenlerinin Ders Ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 13’üncü maddesinin birinci fıkrasında; “Yatılı ve pansiyonlu okullarda öğrencilerin yeme, yatma, dinlenme, eğitim-öğretim ve benzeri hizmetlerinin yürütülmesinde belletici olarak görevlendirilen öğretmenlere her belleticilik …

Planlama kaç ek ders?​

Bir hafta boyunca girilen derslerden maaş karşılığı olan 15 saat çıkarılır.15 ile 20 saat arasındaysa 1 saat, 19 ile 30 saat arasındaysa 2 saat, 30 saat ve üstü ise 3 saat ek ders ilave edilir. Bu ilave edilen hazırlık ve planlama ek dersidir, 10 saate 1 saat olarak değerlendirilir.

Belletici öğretmen haftada kaç nöbet tutar?​

Belleticiler, görevlerinden dolayı ilgili müdür yardımcısına, müdür başyardımcısına ve okul müdürüne karşı sorumludurlar. Belleticiler, haftada en çok üç gün nöbet tutarlar. Nöbetçi belleticiler gece pansiyonda ve yatakhanede yatarlar.
Bir öğretmen en fazla kaç gün nöbet tutar?
Öğretmenlerin nöbet görevini fiili olarak yapmaları durumunda haftada 3 saati geçmeyecek nöbet ücreti ödemesi yapılıyor. Bu hesap doğrultusunda öğretmenler haftalık 3, aylık ise 4 hafta üzerinden 12 saat nöbet ücreti alabiliyor. Geçtiğimiz yıl öğretmenlere 1 saatlik nöbet ücreti 15,4 TL olarak belirlendi.

Müdür Yardımcısı Haftada kaç saat nöbet tutar?​

maddesindeki; “(1) Örgün eğitim kurumlarında (mesleki eğitim merkezleri dâhil) ders yılı süresi içinde eğitim ve öğretimin fiilen yapıldığı normal çalışma günleri için ilgili mevzuatına göre kendilerine nöbet görevi verilen ve bu görevi de fiilen yerine getiren müdür yardımcıları ile öğretmenlere, 2016 yılında haftada …

2021 Belletmenlik kaç ek ders?​

İşte Toplu Sözleşmede Ek Ders Ücretleri Artan Öğretmen Ve Yöneticiler 24 Ağustos 2021 – 09:00. 24 saat süreyle nöbet tutan belletmenlere ödenen 2 saatlik ek ders ücretinin 4 saate çıkartarak belletici öğretmenlere ve gece nöbet tutanlara ilave artış sağladık.

Geri