Bir kullanici bir web sitesine girdiginde kodu calistiran mekanizma nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Bir kullanıcı bir web sitesine girdiğinde kodu çalıştıran mekanizma nedir?​

Günümüzde çoğu web sayfaları ziyaretçinin internet tarayıcısında çalışan bir betik programlama dili olan JavaScript içeriyor.

Google geçerli kullanıcı nedir?​

Kullanıcılar, tarayıcının kayıtlı olduğu bir bilgisayarda (Windows, Mac veya Linux) Chrome tarayıcıyı açtığında geçerli olur. Oturum açılması zorunlu değildir. Cihaz düzeyinde uygulamak istediğiniz politikalar için en iyi seçenektir (ör. güvenlik ayarları ve engellenen uygulamalar).
Google Chrome çok yavaş çalışıyor ne yapmalıyım?
Disk erişimi yavaşsa veya yeterli sistem belleği yoksa ana işlem yavaşlar. İyi programlanmamış web uygulamaları çalıştırırsanız oluşturucu işleminin CPU kullanımı artar. Chrome Tarayıcı sekmelerini ayırın ve hangi web uygulamalarının ya da web sayfalarının tarayıcı performansını düşürdüğünü belirleyin.
Web tarayıcısı nasıl çalışır?
İnternet tarayıcınızın adres çubuğuna yazdığınız link yani URL bilgisinin ait olduğu kaynaktaki içerik geniş bir ağ katmanının içinde bulunmaktadır. Kullanıcı, URL bilgisini yazdığı ve arama tuşuna bastığı zaman internet tarayıcısı ağ katmanı içinden HTTP / FTP protokollerini kullanarak kaynağı çağırır.

Google Chrome nasıl hızlandırılır?​

Google Chrome’u hızlandırma
- Adım: Chrome’u güncelleyin.
- Adım: Kullanılmayan sekmeleri kapatın.
- Adım: İstenmeyen işlemleri kapatın veya durdurun.
- Adım: Chrome’un sayfaları daha hızlı açmasına izin verin.
- Adım: Bilgisayarınızda Kötü Amaçlı Yazılımlar olup olmadığını kontrol edin.

Web Browser Nasıl Açılır?​

- Bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın.
- Ayarlar’ı tıklayın.
- Varsayılan uygulamalarınızı açın: Orijinal sürüm: Sistem. Varsayılan uygulamalar’ı tıklayın.
- “Web tarayıcısı” bölümünün altında geçerli tarayıcınızı (genellikle Microsoft Edge’dir) tıklayın.
- “Uygulama seçin” penceresinde Google Chrome’u tıklayın.

Geri