Bir Kişinin Numarasını Nasıl Engellerim?

SoruCevap

Yeni Üye
Bir kişinin numarasını nasıl engellerim? Numara engelleme işlemi için öncelikle telefon ayarlarına girin. Ardından, arama ayarları bölümüne geçin ve numara engelleme seçeneğini bulun. Burada, engellemek istediğiniz kişinin numarasını ekleyebilir veya rehberinizden seçebilirsiniz. Eğer bilinmeyen bir numarayı engellemek istiyorsanız, gelen aramalar bölümünden bilinmeyen numaraları engelle seçeneğini aktif hale getirin. Bu sayede, istenmeyen aramaları engelleyebilir ve rahat bir şekilde telefonunuzu kullanabilirsiniz. Unutmayın, numara engelleme işlemi yalnızca gelen aramaları engeller, mesajları engellemez.
İçindekiler

Bir Kişinin Numarasını Nasıl Engellerim?​

Bir kişinin numarasını engellemek için birkaç farklı yöntem bulunmaktadır. İşte bu amaçla kullanabileceğiniz bazı yöntemler:

Bir kişiyi nasıl telefon rehberinden engelleyebilirim?​

Bir kişiyi telefon rehberinizden engellemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Telefonunuzun telefon rehberini açın.
Engellemek istediğiniz kişinin ismini veya numarasını bulun.
Kişinin üzerine basılı tutun ve çıkan seçenekler arasından “Engelle” veya “Blokla” seçeneğini seçin.

Bir kişiyi nasıl telefon ayarlarından engelleyebilirim?​

Bir kişiyi telefon ayarlarından engellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Telefonunuzun Ayarlar menüsünü açın.
Gizlilik veya Güvenlik bölümüne girin.
Engellemeler veya Blokla veya Numara Engelleme gibi bir seçeneği bulun.
Kişiyi engellemek için “Yeni Engelleme Ekle” veya “Numara Engelle” gibi bir seçeneği seçin.
Kişinin numarasını veya ismini gerekli alanlara girin ve kaydedin.

Bir kişiyi nasıl mesaj engelleme özelliği ile engelleyebilirim?​

Bir kişiye gelen mesajları engellemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Mesajlaşma uygulamanızı açın.
Engellemek istediğiniz kişinin sohbetini bulun.
Kişinin adını veya numarasını basılı tutun.
Çıkan seçenekler arasından “Engelle” veya “Blokla” seçeneğini seçin.

Bir kişinin arama engelleme özelliği ile nasıl engellerim?​

Bir kişinin aramalarını engellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Telefon uygulamanızı açın.
Engellemek istediğiniz kişinin aramasını bulun.
Kişinin üzerine basılı tutun ve çıkan seçeneklerden “Engelle” veya “Blokla” seçeneğini seçin.

Bir kişiyi nasıl numara engelleme uygulaması ile engelleyebilirim?​

Bir kişiyi numara engelleme uygulamalarıyla engellemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
App Store veya Google Play Store gibi bir uygulama mağazasına girin.
“Numara Engelleme” gibi bir arama yapın ve uygun bir uygulama seçin.
Uygulamayı indirin ve kurun.
Uygulamayı açın ve engellemek istediğiniz kişinin numarasını veya ismini ekleyin.

Bir kişiyi nasıl çağrı engelleme özelliği ile engelleyebilirim?​

Bir kişinin çağrılarını engellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Telefon uygulamanızı açın.
Engellemek istediğiniz kişinin aramasını bulun.
Kişinin üzerine basılı tutun ve çıkan seçeneklerden “Engelle” veya “Blokla” seçeneğini seçin.

Numarasını engellediğim bir kişi beni arayabilir mi?​

Evet, bir kişinin numarasını engellemek, sadece sizin tarafınızdan aramalarını ve mesajlarını engellemek anlamına gelir. Karşı tarafın sizinle iletişim kurabilmesi mümkün olabilir.

Engellediğim bir kişi beni mesajlayabilir mi?​

Evet, bir kişiyi engellemeniz, sadece sizin tarafınızdan gelen mesajları engeller. Karşı tarafın size mesaj atabilmesi mümkün olabilir.

Engellediğim bir kişiye mesaj gönderebilir miyim?​

Hayır, engellediğiniz bir kişiye mesaj gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişi, mesajınızı alamayacaktır.

Engellediğim bir kişi beni WhatsApp’ta görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi WhatsApp’ta göremez. Engellediğiniz kişi, profil fotoğrafınızı, durumunuzu veya çevrimiçi olup olmadığınızı göremeyecektir.

Engellediğim bir kişi beni Facebook Messenger’da görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Facebook Messenger’da göremez. Engellediğiniz kişi, sizinle mesajlaşamaz veya profilinizi göremez.

Engellediğim bir kişi beni Instagram’da görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Instagram’da göremez. Engellediğiniz kişi, profilinizi veya paylaşımlarınızı göremez.

Engellediğim bir kişi beni Snapchat’te görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Snapchat’te göremez. Engellediğiniz kişi, sizinle iletişim kuramaz veya hikayelerinizi göremez.

Engellediğim bir kişi beni Twitter’da görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Twitter’da göremez. Engellediğiniz kişi, sizinle iletişim kuramaz veya tweetlerinizi göremez.

Engellediğim bir kişi beni Skype’ta görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Skype’ta göremez. Engellediğiniz kişi, sizinle iletişim kuramaz veya profilinizi göremez.

Engellediğim bir kişi beni Facetime’da görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Facetime’da göremez. Engellediğiniz kişi, sizinle görüntülü arama yapamaz veya arama alamaz.

Numarasını engellediğim bir kişi beni arayabilir mi?​

Evet, bir kişinin numarasını engellemek, sadece sizin tarafınızdan aramalarını engellemek anlamına gelir. Karşı tarafın sizinle iletişim kurabilmesi mümkün olabilir.

Engellediğim bir kişi beni WhatsApp’ta görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi WhatsApp’ta göremez. Engellediğiniz kişi, profil fotoğrafınızı, durumunuzu veya çevrimiçi olup olmadığınızı göremeyecektir.

Engellediğim bir kişi beni Facebook Messenger’da görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Facebook Messenger’da göremez. Engellediğiniz kişi, sizinle mesajlaşamaz veya profilinizi göremez.

Engellediğim bir kişi beni Instagram’da görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Instagram’da göremez. Engellediğiniz kişi, profilinizi veya paylaşımlarınızı göremez.

Engellediğim bir kişi beni Snapchat’te görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Snapchat’te göremez. Engellediğiniz kişi, sizinle iletişim kuramaz veya hikayelerinizi göremez.

Engellediğim bir kişi beni Twitter’da görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Twitter’da göremez. Engellediğiniz kişi, sizinle iletişim kuramaz veya tweetlerinizi göremez.

Engellediğim bir kişi beni Skype’ta görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Skype’ta göremez. Engellediğiniz kişi, sizinle iletişim kuramaz veya profilinizi göremez.

Engellediğim bir kişi beni Facetime’da görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi Facetime’da göremez. Engellediğiniz kişi, sizinle görüntülü arama yapamaz veya arama alamaz.

Bir Kişinin Numarasını Nasıl Engellerim?​

Bir kişinin numarasını nasıl engellerim?
Numarasını engellemek için telefon ayarlarına girin.
Kişinin numarasını engellemek için numarasını rehberden silin.
Engellemek istediğiniz kişinin numarasını açılan listeden seçin.
Numaraları engellemek için bir numara engelleme uygulaması indirin.
Telefonunuzda numara engelleme özelliği varsa, onu kullanabilirsiniz.

Bir kişinin numarasını nasıl engellerim?
Engellemek için telefon ayarlarına girmeniz gerekmektedir.
Numarasını rehberden silerek engelleyebilirsiniz.
Engellemek istediğiniz kişinin numarasını seçerek engelleyebilirsiniz.
Numaraları engellemek için bir numara engelleme uygulaması kullanabilirsiniz.

Geri