AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir Instagram kullanici adi alinmissa ancak aktif gorunmuyorsa ne yapabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bir Instagram kullanıcı adı alınmışsa ancak aktif görünmüyorsa ne yapabilirim?​

İstediğiniz kullanıcı adı aktif görünmeyen bir hesap tarafından kullanılıyorsa o kullanıcı adının başka bir versiyonunu seçebilirsiniz. Başkası tarafından kullanılmayan bir kullanıcı adı oluşturmanıza yardımcı olması için kullanıcı adına nokta, rakam, alt çizgi veya kısaltmalar ekleyebilirsiniz.

Instagram kullanıcı adını nasıl değiştirebilirim?​

Yöntem #1: Mobil uygulamadan Instagram kullanıcı adı değiştirme:
- Adım #1: Instagram mobil uygulamasını açın.
- Adım #2: Profil sayfanızı açın.
- Adım #3: Profili Düzenle seçeneğine dokunun.
- Adım #4: Kullanıcı adınızın üstüne dokunun.
- Adım #5: Yeni kullanıcı adınızı yazın.
- Adım #6: Bitti yazısına dokunun.
İsim değiştirmek için ne yapmak gerek?
İsim değiştirme ismini veya soyisimini değiştirmek isteyen kişinin ikametgah adresindeki yetkili ve görevli Asliye Hukuk Mahkemesine yazılı bir dilekçeyle başvurmasıyla yapılır. İsim ve soy ismin değiştirilebilmesi için haklı sebeplerin varlığı şarttır.
Instagramda neden kullanıcı bulunamadı diyor?
Instagram’da kullanıcı bulunamadı şeklinde alacağınız bir hatanın iki açıklaması var: Ya hesabını kapatmış ya da sizi engellemiş demektir. Sizi engelleyip engellemediğini anlamak ise oldukça basit: Kendi hesabınızdan değil; bir başka hesaptan bu hesabı kontrol edin.

Aktif olmayan Instagram hesabı nasıl kapatılır?​

Bunun dışında şifresi bilinmeyen Instagram hesaplarını kalıcı olarak kapatmak için yeni bir hesap açmak veya yardım merkezine başvurmak gerekmektedir. Instagram üzerinden yeni bir hesap açtıktan sonra şifresi unutulan hesabın eski hesap olduğu belirtilip şikayet edilmesi ve kapatma işleminin yapılması istenebilir.

Instagram kullanıcı adı değişirse ne olur?​

Instagram’da kullanıcı adı değiştirme işlemi profilinizde herhangi bir değişikliğe sebep olmaz. Yani fotoğraflarınız, yorumlarınız, takipçileriniz vb. aynı kalır. Sadece kullanıcı adınız değişmiş olur. Profilinize bakanlar ve direk mesaj bölümünde sizinle mesajlaşan kişiler yeni kullanıcı adınızı görürler.

Geri