AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir insanin ilgi alanlari neler olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bir insanın ilgi alanları neler olabilir?​

İlgi alanlarımız ise şunlar: Bilim – teknoloji, Ekonomi – Finans, Kültür – Sanat, Seyahat – Yeme İçme, Spor, Hobiler, E-Ticaret – Dijital Pazarlama, Moda – Güzellik, Sigorta – Emeklilik, Tasarım – Mimarlık, Eğitim – Kariyer, Kişisel Gelişim, Sağlıklı Yaşam, Siyaset – Gündem, Yaşam.

CV ye yazılacak ilgi alanları nelerdir?​

Sen de analitik becerilerini geliştirmek istiyorsan, bu hobilerle ilgilenebilir, ilgi alanlarını edinebilirsin:
CV de aktivitelere ne yazılır?
Hobiler Listesi CV’de Yer Verebileceğin 60 Hobi
CV ye ilgi alanları yazılır mı?
Önemli olan özgeçmişe, firmaya göre değerli sayılabilecek hobi ve ilgi alanlarınızı eklemek olacaktır. Çünkü, ilgi alanlarınız nasıl gözükürse gözüksün, bu bir şekilde yöneticinize sizin hakkında fikir verebilir.

CV açıklama kısmına ne yazılır?​

Öz geçmişinizin başında yer alan, kariyerinizle ve hedeflerinizle ilgili bilgi verdiğiniz, kısa birkaç cümleden oluşan tanıtım paragrafına CV özeti denir. Kısa olmasının nedeni yukarıda da belirttiğimiz gibi iş verenin dikkatini dağıtmadan tecrübeniz hakkında bilgilenmesini sağlamaktır.

CV de temel becerilere ne yazılır?​

Özgeçmişinizin beceriler/yetenekler bölümü, başvuruda bulunmakta olduğunuz işlerle ilgili yeteneklerinizi içerir. Bu bölümde, bilgisayar becerileri, yazılım becerileri ve / veya dil becerileri gibi ilgi alanınız veya kariyer alanınızla alakalı becerileri listelemelisiniz.
Hobilerin neler?
Fiziksel aktiviteler olabilir: Tekne turu, yemek yapmak, bahçe bakım, seyahat etmek, fitness, tuval boyama, şiir okumak gibi. Entelektüel bir arayış olabilir: Kuantum fiziği, satranç oynamak, yeni yabancı diller öğrenmek gibi. Soyut bir fikir olabilir: Fedakarlık, hayvan hakları savunuculuğu, rekabet gibi.
Bir erkeğin hobileri nelerdir?
Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen erkeklerin dikkatine: Erkeklerin keyif alabileceği hobiler

Geri