- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Bir insanı sindirmek ne demek?
Sindirmek kelimesinin genel anlamı korumasını, çekinmesini sağlamak ya da birinin korkmasına, çekinmesine yol açmak demektir. Sindirmek Ne Demek? Sindirmek kelimesi bir kimsenin korkmasını sağlamak ya da çekinmesini sağlamak demektir. Vazgeçirmek anlamında da kullanılabiliyor.Sindirir ne demek?
1. (Besinleri sindirim sistemi içinde gereken değişikliklere uğratarak) Kana karışır duruma getirmek, hazmetmek. 2. (İçine, özüne) İşlemesini, sinmesini sağlamak, nüfuz ettirmek: Gözlerimdeki lezzeti içime sindirmeye çalışıyorum (Yusuf Z.Içine sindirmek ne demek?
➡İçine sindirmek deyiminin anlamı:Benimsemek, iyice kabul etmek.
Sindiremiyorum ne demek?
devlet erkanı sözlüğünde “yanlış olduğunu ben de biliyorum ama yapmam gerek” manasına gelen kelime. ayriyeten “kabızım” demenin terbiyelisi.Özümsemek kelimesinin anlamı nedir?
Özümsemek işi veya durumu. Egemen bir kültürün yabancı bir budunsal topluluğu ya da bir kültür öğesini içine alarak kendine benzetmesi, kendi içinde eritmesi süreci.Bulamaç ne anlama gelir?
Bulamaç neye denir? 1. Hayvanlara verilen sulu yem. 2. Koyun ve keçi sütünden yapılan bir çeşit yemek.
sindirmek eş anlamlısı Hoşa gitmeyen bir davranışı karşılıksız bırakmak, içine atmak.
İçine sindirmek ne demek Bir durumu kabullenmek, hazmetmek, bir durumu bütün yönleriyle kabul etmek anlamlarında kullanılan bir deyimdir.
Mide şişkinliği ve gaz için ne iyi gelir?
Mide şişkinliğine ne iyi gelir?
Bulamaç çorbası nasıl yapılır?
Bulamaç Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?- Tencereye tereyağını alıyoruz.
- Yağı eritiyoruz ve unu koyuyoruz.
- Devamlı karıştırarak unu kavuruyoruz.
- Sonra soğuk suyu yavaş yavaş ekliyoruz.
- Sürekli karıştırarak 10 dakika kadar kaynatıyoruz.
- Tuz ilave ediyoruz.