Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bir greyder kac tondur?

Editör

Yeni Üye

Bir greyder kaç tondur?​

Aracın tam ağırlığı: 15880 kg. Motor-aktarma sisteminin özellikleri: motor kapasitesi: 181 beygir gücü.

140m greyder kaç beygir?​

140m greyder kaç beygir?
Motor
Net Güç Aralığı (Tier 3) | 176 HP 131 kW
Maksimum Tork – ISO 9249 | 656 lb/ft 889 N·m
Standart Kapasite | 109 °F 43 °C

Greyder boyu kaç metre?​

Motor
Temel Güç (1. Vites) – Net | 183 HP 136 kW
VHP Plus Aralığı – Net – Metrik | 136-159 kW (186-216 hp) 136-159 kW (186-216 hp)
Silindir Hacmi | 439 in³ 7.2 l
Silindir Sayısı | 6 6
Kapama Rakımı | 10000 ft 3048 m

Cat greyder hangi ülkenin?​

Cat greyder hangi ülkenin?
Caterpillar Inc., veya CAT, dünyanın önde gelen inşaat ve madencilik ekipmanları üreticisi. Dizel ve doğal gaz motorları, endüstriyel gaz türbinleri ve dizel-elektrikli lokomotifler üretir. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri’nin Peoria, Illinois eyaletinde bulunur.

Şampiyon Greyder hangi ülkenin malı?​

Volvo İş Makineleri Grubu, 2001 yılında Kanada’nın greyder alanında dünyaca ünlü Champion Graders firmasını satın almış ve dünya greyder pazarının en önemli oyuncularından biri durumuna gelmiş.

Cat 140 H kaç ton?​

Cat 140 H kaç ton?
Greyder CATERPILLAR 140H
Genel bilgiler
Model | 140H
Üretim yılı | 2008
Ağırlık | 14670 kg
Işletme ağırlığı | 14670 kg

Greyder kolları ne işe yarıyor?​

Greyder mekanik ya da hidrolik kumandalı, geniş içbükey bıçağa sahip olan bir iş makinasıdır. Daha çok toprak tesviye işlerinde, hendek açılmasında ve yol yapımında sıkça kullanılır. Yol temel yapısı hazırlama gibi işlerde de greyderden destek alınır. Genelde sert zemine ulaşana kadar greyder çalışması yapılır.

Greyder iş makinesi hangi ülkenin?​

Greyder iş makinesi hangi ülkenin?
Yine 2001’de Volvo İş Makinaları Grubu, Kanada’nın greyder alanında dünyaca ünlü Champion Graders firmasını satın aldı. Bu vesileyle, Volvo Türk Ltd. greyder kolunun da Türkiye’deki dağıtıcısı konumuna geldi. Bugün artık bu ünlü greyderler, Volvo markasıyla üretilmekte ve satılmaktadır.

Şampiyon greyder hangi ülkenin malı?​

Cat 140h kaç beygir?​

Cat 140h kaç beygir?
Toplam işletme ağırlığı: 14670 kg. Motor-güç aktarma organı kombinasyonu özellikleri yakıt türü: dizel yakıt, motor kapasitesi: 185 beygir gücü, motor: CAT 3306.

Greyder tandem nedir?​

Tipik bir greyder üç dingilli olup, sırasıyla önde dümenlenir tekerlekler, bıçak, kabin ve motorun üstünde tandem arka dingillerden oluşur. Bazı greyderlerde daha fazla çekiş için ön tekerleklerde de tahrik bulunur. Bazı greyderlere riper, kazıyıcı veya kompaktör gibi arka ataşmanlar da takılabilir.

Greyder iş makinası nerede üretiliyor?​

Greyder iş makinası nerede üretiliyor?
Hidromek, 2013 yılında Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI) ile yaptığı satın alma anlaşması ile Tayland’da bulunan üretim tesisi de dâhil olmak üzere tüm tasarım, know-how ve satış sonrası hizmetlerini kapsayan motor greyder iş kolunu bünyesine katmıştı.

Bir greyderin kaç tonda olduğunu belirlemek için bir greyderin aslında bir ağırlığı yoktur, çünkü ağırlık değişebilir. Örneğin, Cat 140H modeli 14.670 kg ağırlığına sahiptir. Diğer bir örnek olarak, forumda belirtilen aracın tam ağırlığı 15.880 kg olarak verilmiş.

Cat 140M greyderin net gücü 176 HP (131 kW) ve maksimum torku 889 Nm'dir.

Greyder kolları geniş içbükey bıçağa sahip, mekanik ya da hidrolik kumandalı parçalardır. Greyderler genellikle toprak tesviye işlerinde, hendek açma ve yol yapımı gibi işlerde kullanılır. Yol temel yapısı hazırlama gibi işlerde de greyderler sıkça tercih edilir.

Cat 140H greyderin üretim yılı 2008'dir ve ağırlığı 14.670 kg'dır. İşletme ağırlığı da aynıdır.

Greyder tandem, tipik olarak üç dingilli bir yapıya sahiptir ve önde dümenlenir tekerlekler, bıçak, kabin ve motorun üstünde tandem arka dingillerden oluşur. Bazı greyderlerde ise ön tekerleklerde çekiş için tahrik mekanizması olabilir. Ayrıca bazı greyderlerde riper, kazıyıcı veya kompaktör gibi arka ataşmanlar da bulunabilir.

Greyder iş makineleri farklı ülkelerde üretilebilir. Örneğin, Caterpillar Inc. Amerika Birleşik Devletleri'nde, Volvo İş Makineleri Grubu ise Kanada'da üretim yapmaktadır.

Şampiyon greyderin kökeni Kanada'dır ve Volvo İş Makineleri Grubu tarafından satın alınmıştır.

Greyder iş makinası üretimi konusunda bilgi verirken, Hidromek'in Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI) ile Tayland'da bulunan üretim tesisini satın aldığı ve motor greyder iş kolunu bünyesine kattığı belirtilmiş. Bu sayede Hidromek, üretim kapasitesini genişletmiş ve farklı ülkelerde üretim yapmıştır.

Geri