- Konu Yazar
Bir genç Kızın Günlüğü 4 kaç sayfa?
Adım Adım Hayata – Bir Genç Kızın Gizli Defteri 4 – İpek OngunBasım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 484
Yayın Tarihi | 2016
Yazar | İpek Ongun
Bir genç kizin günlüğü kaç seri?
Bir genç kizin günlüğü kaç seri?1990 tarihinde yayımlanan ilk kitabından sonra yıllarca gençler tarafından okunmaya devam etmiştir. 12 kitaptan oluşan seri, genç kızların ilgisini kazanmıştır. Bir Genç Kızın Gizli Defteri 1: Anı defteri tutmaya başlayan Serra ve onun Çeşme’de geçirdiği tatili kitabın konusu olmuştur.
Bir Genç Kızın Gizli Defteri konusu nedir?
Bir Genç Kızın Gizli Defteri konusu nedir?KONU: Serra adında on beş yaşındaki genç bir kızın, sömestri tatili boyunca yaşadığı fiziki ve ruhi değişimi ile bu değişmelerin öğrenim hayatına, duygu dünyasına ve hayatına olan olumlu yansımalarını anlatmaktadır.
Ipek Ongun kac yas icin?
80 yaşında (7 Ocak 1942)İpek Ongun / YaşIpek Ongun Bir Genç serisi 13 Ne Zaman Çıkacak?
Ipek Ongun Bir Genç serisi 13 Ne Zaman Çıkacak?Olgunluğu ve dürüstlüğü sayesinde hem yeni arkadaşlar edinen hem de ailesinin güvenini kazanan Selin yine doğaya, hayvanlara ve insanlara faydası olacak işler yapmanın, farkındalık oluşturmanın peşinde….Hayatı ve değerleri tanımaya, duyguları ve aşkı anlamaya çalışıyorlar.
Yayın Tarihi: | 07.01.2022
Boyut: | 13.5 x 19.5 cm
Bir genç kizin günlüğü 13 ne zaman çıktı?
Bir genç kizin günlüğü 13 ne zaman çıktı?2022Yeni Bir Ask: Bir Genc Kizin Gizli Defteri 13 / İlk Yayınlanma Tarihi
Yaş On Yedi
Yayın Tarihi: | 07.09.2020
Dil: | TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: | 235
Cilt Tipi: | Karton Kapak
Kağıt Cinsi: | Kitap Kağıdı
Ipek Ongun Bir genç serisi 13 Ne Zaman Çıkacak?
Ipek Ongun Bir genç serisi 13 Ne Zaman Çıkacak?Ipek Ongun Hangi yayınevi?
Ipek Ongun Hangi yayınevi?Artemis Yayınları 1961 yılında Amerikan Kız Koleji Edebiyat Bölümü’nden mezun oldu. Yazı yaşamına lise yıllarında Doğan Kardeş dergisine çeviriler yaparak başladı. 1980 yılında ilk çocuk romanı Mektup Arkadaşları yayınlandı.
Serra Noyan kiminle evleniyor?
Çünkü ben Serra’nın Oktay’la evleneceğini sanmıştım. Oysa onunla mutlu olamayacağını anlayıp özgür’le evleniyor ve bir genç kızın gizli defteri serisi bitiyordu.Serra Noyan Kimdir?
Serra Noyan Kimdir?ipek ongun tarafından yazılan bir genç kızın gizli defteri 1-2-3-4-5-6-7-8 * serisinin bayık baş karakteri. bir genç kızın gizli defteri serisinin muhteşem süpersonik kahramanı. severek izliyoruz.
Sen 17 Yaşımsın kitabı ne zaman çıktı?
Sen 17 Yaşımsın kitabı ne zaman çıktı?Ve merakla beklenen Sen On Yedi Yaşımsın 15 Şubatta tüm kitapçılarda! Sen On Yedi Yaşımsın arka kapak yazısı; Seni ”canımın içi” diye sevecek birini kaybettin. Şimdi hiçbir can nefes olmayacak sana.
Yaş on yedi kitabının türü nedir?
KurguYaş On Yedi / TürSerra Noyan kaç yaşında?
Serra Noyan kaç yaşında?serra noyan
cilt alt tonu: | warm
saç rengi: | açık kestane