AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir gece ansizin gelebilirim kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bir gece ansızın gelebilirim kime ait?​

Bir gece ansızın gelebilirim şiiri – Ümit Yaşar Oğuzcan.
Her gün seninle şiiri kime ait?
Her gün seninle şiiri – Ümit Yaşar Oğuzcan.

Her gün seninle hangi kitapta?​

HER GÜN SENİNLE/ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN – 1000Kitap. Şehirlerden, insanlardan uzakta bir evimiz olsun isterdim. Bir penceresinden bakınca uçsuz bucaksız deniz görünmeliydi. Alabildiğine vahşi ve çılgın bir deniz.
Bu kadar yürekten çağırma beni kimin şiiri?
umit yasar oguzcan’ın bir şiiri. rüştü şardağ tarafından neşeli bir de bestesi yapılmış.
Ya da unuturum kim olduğumu Hatırlamam belki adımı bile Belki de çıldırır, deli olurum Sana kavuşmanın heyecaniyle Aşk bu, bilinir mi nereye varır Ne durdurur özleyeni, seveni Bakarsın ansızın gelebilirim Bu kadar yürekten çağırma beni.
Bir gece ansızın gelebilirim Hangi film?
Mavi Boncuk – Bir Gece Ansızın Gelebilirim. Bu kadar masum, bu kadar içten başka bir koro mevcut mudur acep? Veya bu kadar dev ismi başka bir filmde böyle yan yana görebilir miyiz? Vel(h?)

Şiir Denizi 1 kaç sayfa?​

Şiir Denizi 1
Boynunda bir yer vardır ben bilirim Ne zaman oradan öpsem değişir gözlerinin rengi Yanar dudakların terler avuçların?
Boynunda bir yer vardır, ben bilirim Ne zaman oradan öpsem, Değişir gözlerinin rengi Yanar dudakların, terler avuçların Dökülür kapkara aydınlık gibi Omuzlarına saçların Gitgide artar kalbinin vuruşları Bir musiki halinde dünyamı doldurur Ansızın bütün sesler kesilir Zaman durur Bir baş dönmesi başlar o en yükseklerde …

Acılar Denizi şiiri hangi kitapta?​

Ümit Yaşar Oğuzcan yazarının eşsiz eseri olan Acılar Denizi kitabıdır. Özgür Yayınları tarafından basılmıştır.
Ya da unuturum kim olduğumu?
Ya da unuturum kim olduğumu Hatırlamam belki adımı bile Belki de çıldırır, deli olurum Sana kavuşmanın heycanıyle Aşk bu, bilinir mi nereye varır Ne durdurur özlemini, seveni Bakarsın ansızın gelebilirim Bu kadar yürekten çağırma beni.
Rast makamında bestelenmiş bazı popüler eserler şunlardır: Bir gece ansızın gelebilirim.
Aşka dair Nesirler kaç sayfa?
Aşka Dair Nesirler

Acılar Denizi kimin eseri?​

Ümit Yaşar OğuzcanAcılar denizi / Yazarı
Acılar Denizi kaç sayfa?
Acılar Denizi

Bu kadar yürekten çağırma beni hangi makam?​

Bestesi Rüştü Şardağ’a, güftesi Ümit Yaşar Oğuzcan’a ait olan, Rast makamı, Nîm sofyan usûlündeki şarkı; Bu kadar yürekten çağırma beni notası.

Geri