AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bir Facebook Nasıl Kapatılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Bir Facebook Nasıl Kapatılır? Facebook hesabınızı kapatmak için Facebook ayarlarına gidin ve hesap kapatma seçeneğini bulun. Hesabınızı kalıcı olarak silmek için doğrulama adımlarını takip edin. Hesap silme işlemi geri alınamaz, bu yüzden dikkatli olun. Hesabınızı kapatmadan önce verilerinizi yedekleyin ve arkadaşlarınıza haber verin. Hesabınızı kapattığınızda, gönderileriniz ve fotoğraflarınız silinecek ve bağlantılarınız kesilecek. Hesabınızı geçici olarak devre dışı bırakmak isterseniz, ayarlar bölümünde bu seçeneği bulabilirsiniz. Hesabınızı kapattıktan sonra tekrar açma seçeneği de mevcuttur.
İçindekiler

Bir Facebook Nasıl Kapatılır?​

Facebook hesabınızı kapatmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ayarlar sayfasına gidin. Facebook ana sayfanızda sağ üst köşede bulunan ok simgesine tıklayın ve açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
2. Adım: Hesap Ayarları sayfasına gidin. Ayarlar sayfasında sol tarafta bulunan menüden “Hesap Ayarları” seçeneğini seçin.
3. Adım: Hesap Kapatma seçeneğini bulun. Hesap Ayarları sayfasında en altta “Hesap Kapatma” başlığını göreceksiniz. Bu başlığın yanında yer alan “Hesabınızı ve profilinizi kalıcı olarak silmek için buraya tıklayın” bağlantısına tıklayın.
4. Adım: Hesap silme işlemini onaylayın. “Hesabınızı silmek istediğinizden emin misiniz?” şeklinde bir uyarı mesajı çıkacaktır. Eğer hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız, “Hesabımı sil” butonuna tıklayın.
5. Adım: Güvenlik doğrulamasını yapın. Hesabınızı silmek için şifrenizi girmeniz istenecektir. Şifrenizi girip “Devam” butonuna tıklayın.
6. Adım: Hesabınızın silindiğini onaylayın. Hesabınızın başarıyla silindiğini belirten bir onay mesajı çıkacaktır. Artık Facebook hesabınız kapatılmıştır.
Not: Hesabınızı kapatırsanız, profiliniz, fotoğraflarınız, paylaşımlarınız ve diğer tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve geri alınamaz. Bu nedenle hesabınızı kapatmadan önce tüm verilerinizi yedeklemeniz önemlidir.

Facebook Hesabı Nasıl Geçici Olarak Kapatılır?​

Eğer Facebook hesabınızı geçici olarak kapatmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ayarlar sayfasına gidin. Facebook ana sayfanızda sağ üst köşede bulunan ok simgesine tıklayın ve açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
2. Adım: Hesap Ayarları sayfasına gidin. Ayarlar sayfasında sol tarafta bulunan menüden “Hesap Ayarları” seçeneğini seçin.
3. Adım: Hesap Geçici Olarak Kapatma seçeneğini bulun. Hesap Ayarları sayfasında en altta “Hesap Geçici Olarak Kapatma” başlığını göreceksiniz. Bu başlığın yanında yer alan “Hesabınızı geçici olarak kapatmak için buraya tıklayın” bağlantısına tıklayın.
4. Adım: Hesap geçici olarak kapatma işlemini onaylayın. “Hesabınızı geçici olarak kapatmak istediğinizden emin misiniz?” şeklinde bir uyarı mesajı çıkacaktır. Eğer hesabınızı geçici olarak kapatmak istiyorsanız, “Devam” butonuna tıklayın.
5. Adım: Güvenlik doğrulamasını yapın. Hesabınızı geçici olarak kapatmak için şifrenizi girmeniz istenecektir. Şifrenizi girip “Devam” butonuna tıklayın.
6. Adım: Hesabınızın geçici olarak kapatıldığını onaylayın. Hesabınızın geçici olarak kapatıldığını belirten bir onay mesajı çıkacaktır. Artık Facebook hesabınız geçici olarak kapatılmıştır.
Not: Hesabınızı geçici olarak kapattığınızda, profiliniz ve diğer bilgileriniz geçici olarak kullanılamaz hale gelir, ancak tüm verileriniz Facebook sunucularında saklanmaya devam eder. Hesabınızı yeniden etkinleştirmek istediğinizde, sadece tekrar giriş yapmanız yeterlidir.

Bir Facebook Nasıl Kapatılır?​

Facebook nasıl kapatılır?
Facebook hesabınızı kalıcı olarak nasıl silebilirsiniz?
Facebook hesabınızı geçici olarak nasıl devre dışı bırakabilirsiniz?
Facebook hesabınızı kapatmadan önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
Facebook hesabınızı kapatmak için ayarlar bölümündeki hesap kapatma seçeneğini kullanabilirsiniz.

Facebook hesabınızı kapatmadan önce arkadaşlarınızı uyarmanız önemlidir.
Facebook hesabınızı kapatmak için şifrenizi doğru girmeniz gerekmektedir.
Facebook hesabınızı kapatma işlemi geri alınamaz, dikkatli olun.
Facebook hesabınızı kapatmak istediğinizi doğrulamak için bazı güvenlik adımları izlemeniz gerekebilir.
Facebook hesabınızı kapatmak, tüm paylaşımlarınızın ve bilgilerinizin silinmesine neden olur.

Geri