AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bir erkek neden durduk yere mesaj atar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bir erkek neden durduk yere mesaj atar?​

Gerçekten ilgilenen bir erkek kesinlikle mesajlarda rutin davranmaz, saatlerce sessiz kalabilir ancak olmadık bir saatte mesaj atarak kendini hatırlatır. Daha da önemlisi birlikte olduğu kadını merak eder ve ondan haber almak ister. Yani saati geldiği için değil “içinden geldiği için” mesaj atar.

Küs olan arkadaşa ne yazılır?​

Seni düşünürken içim geçmiş, severken de ömrüm ne olur affet beni… Affetmek büyüklüktür aşkım affet beni barışalım hadi güldür ağlayan yüzümü… Barışmak için ilk adımı benden bekleme kalbinin sesini dinle adımlarınla sesini dinlet kalbime… Hayatta 3 dileğim var sen, mutluluk ve barış başka bir şey istemiyorum hayattan.
Erkeklerin aşık olma belirtileri nedir?
Erkekler özellikle hoşlandığı kadınların bel ve sırtlarına karşı dokunma isteği hissederler. Bir erkeğin aşık olma belirtileri arasında sizinle zaman geçirmek istemeleri vardır. Tabii pek fırsat bulmadıkça size bunu direkt olarak söylemezler. Erkekler aşık olduklarında sizinle zaman geçirmek isterler.

Küs olduğun biriyle barışmak ne anlama gelir?​

Rüyada küs olduğun biriyle barışmak, gerçek hayatta da rüya sahibinin bir süredir küs olduğu biriyle barışacağı anlamına gelir. Bazen de bu rüya, kişinin gerçekte küs olduğu insanlarla bir daha hiçbir zaman bir araya gelmeyeceğine rivayet eder.

Küs olan sevgiliye nasıl mesaj atılır?​

“Sen günüme doğan güneş, gecemi aydınlatan yıldızsın. Seni çok seviyor ve seni kırdığım için senden çok özür diliyorum…” “Sen benim canımsın, düşmesin yüzün, öyle hüzün dolu, bakmasın gözün, bizle ilgisi yok, ettiğim sözün, inan bana aşkım, içim sızlıyor…”
Bir erkeğe hislerini nasıl belli edersin?
Göz teması kurduğunuzda gülümseyin. Hoşlandığınız birinin size baktığını fark ettiğinizde, siz de tatlı bir gülümsemeyle karşılık verin.
Bir konuşma başlatma, nasıl yaklaşacağınızı bildiğiniz zaman zorlayıcı ve can sıkıcı değildir. Sohbeti başlatmak ve devam ettirmek için:
- Konu ve içerik konusunda dikkatli olun.
- Mümkün olduğunca önceden araştırma yapın.
- İyi konuşma konuları seçin.
- Aktif şekilde dinleyin.
- İyi sorular sorun.
- Mizah konusunda dikkatli olun.

Geri